Moncarapacho

Op vakantie in Moncarapacho in de Algarve? Vind hier uw vakantiehuis Moncarapacho, eenvoudig te boeken bij Nederlandse eigenaars! 

Vakantiehuis Moncarapacho
Moncarapacho is een dorp in de gemeente Olhão in de Portugese Algarve. Geen grote plaats, maar wel 1 die veel bekendheid kreeg door het programma Ik Vertrek. Dave en Anne Lagraauw vertrokken in 2016 met hun Kever richting Zuid-Europa om in Moncarapacho hun Anne bed & breakfast op te zetten. Het is één van de Nederlandse accommodaties in deze prachtige Portugese streek waar u een heerlijke, zonovergoten vakantie kunt vieren. Boek hier uw vakantiehuis Moncarapacho eenvoudig bij de Nederlandse eigenaar en kom ook genieten van de rust, natuur en het heerlijke klimaat in de Algarve! 

Vakantie in Moncarapacho
Moncarapacho ligt aan zuidelijke kust van de Algarve. De Algarve staat bekend om zijn indrukwekkende kustlijn van bijna tweehonderd kilometer lang. Hier wisselen gouden stranden zich af met pittoreske baaitjes, blauwgroene lagunes en indrukwekkende rotsformaties, kliffen en grotten. Op steenworp afstand van Moncarapacho ligt het Ria Fromosa National Park. Deze wetland bestaat uit een 60 km lange gordel van eilanden en schiereilanden met daarachter een lagune. Het park is een belangrijke plek voor trekvogels als schakel tussen Europa en sub-Sahara Afrika. Verder zijn er in de buurt van Moncarapacho gezellige restaurants, strandtentjes en cafés. Met bootjes kunt u varen naar eilandjes voor de kust of een tour maken om dolfijnen en walvissen te spotten. Bent u op vakantie in Moncarapacho, dan kunt u volop genieten van de ongerepte natuur, strand en zee, nog onaangetast door het massatoerisme.

Vakantiehuizen Moncarapacho
De accommodaties in regio Moncarapacho zijn vaak van authentiek karakter. Verblijf bijvoorbeeld op een historische Quinta (landgoed) met weids uitzicht. Kies voor een witte villa omringd met olijfbomen, sinaasappelbomen en vijgenbomen of geniet van een geheel verzorgde b&b! Vakantiehuizen Moncarapacho van Nederlandse eigenaars zijn uiteraard van alle gemakken en faciliteiten voorzien. En natuurlijk ontbreekt het zwembad niet! Kies en boek hier uw accommodatie eenvoudig bij de Nederlandse eigenaars. De ideale basis voor een zonovergoten vakantie op één van de mooiste plekjes in de Algarve.

Toon accommodaties