Portugal

Op vakantie naar Portugal? Vind hier uw vakantiehuis Portugal, eenvoudig te boeken bij Nederlanders. Dat is onbezorgd genieten op de mooiste plekjes! 

Vakantiehuis Portugal
In Portugal is tot rust te komen een peulenschil. Hier bepaalt het zonnige weer het relaxte leeftempo en biedt de ongerepte natuur letterlijk ruimte om te ontspannen. Start uw vakantie meteen in de juiste modus en boek uw vakantiehuis Portugal bij Nederlanders. Door te boeken bij Nederlandse eigenaars bent u verzekerd van een goed verzorgde, prachtig gelegen accommodatie en wordt u niet gehinderd door taalbarrières. De Portugese vakantiehuizen en b&b’s van Nederlandse eigenaars kunt u hier eenvoudig bekijken en boeken.

Op vakantie in Portugal
Overwinteren of op zomervakantie: veel Nederlanders reizen graag af naar het zuidelijke puntje van Europa om zich daar te laven aan zon, zee en lekker eten. De Algarve, aan de zuidkant van de Atlantische kust, is hiervoor één van de meest geliefde bestemmingen. De gouden stranden met blauwgroene lagunes en indrukwekkende rotsformaties met sprookjesachtige grotten zijn dan ook betoverend mooi. Authentieke dorpjes als Moncarapacho liggen op steenworp afstand van de prachtige kust. Hier kunt u een vakantiehuis boeken van Nederlanders; in de Algarve, maar weg van het massatoerisme. In de oceaan liggen de subtropische eilanden van de Azoren en Madeira met hun prachtige natuur. De Costa Lisboa is ook een populaire bestemming. In deze bosrijke kuststreek, vol schitterende baaien en zandstranden, ligt Lissabon binnen handbereik. In de ‘Witte Stad’ hoort u de melancholieke fado als u door de nauwe straatjes wandelt en ervaart u de rijke cultuur van het eens zo machtige Portugese Rijk. In heel Portugal is bovendien nog volop ruimte en ongerepte natuur te vinden en zijn de mensen super vriendelijk. Dit alles maakt Portugal zo geliefd als vakantiebestemming!

B&B Portugal voor ultieme ontspanning
Van charmante 17e-eeuwse vakantieboerderij tot modern appartement aan de kust; in uw B&B Portugal begint u de dag lekker op uw eigen tempo. Blijf na het ontbijt relaxen bij het zwembad, leg uw handdoek uit op het strand of slenter over de plaatselijke markt in een gezellig dorpje. De relaxte vakantiemodus is in Portugal altijd zo bereikt! Een B&B Portugal van Nederlandse eigenaars vindt u op de mooiste plekken in dit zonnige land. De perfecte basis voor ultieme ontspanning!

Toon accommodaties