Viareggio

Op vakantie in Viareggio in Italië? Vind hier uw vakantiehuis Porlezza in het wonderschone Toscane. Eenvoudig te boeken bij Nederlandse eigenaars! 

Vakantiehuis Viareggio
Viareggio is een badplaats aan de Toscaanse kust. Hier is het op en top genieten van zon, zee en strand met een cultureel sausje. De palmbomen, pastelkleurige panden en de langgerekte stranden aan kalme Middellandse zee maken van Viareggio een ideale bestemming voor een relaxte (gezins)vakantie. Vind uw vakantiehuis Viareggio in ons overzicht met Nederlandse verhuurders en u bent verzekerd van een ontspannen verblijf in een uitstekend verzorgde accommodatie. Deze accommodaties zijn eenvoudig te boeken bij de eigenaar, gewoon in het Nederlands.  Laat uw culturele strandvakantie in Toscane maar beginnen!

Vakantie in Viareggio
Viareggio is gelegen in Toscane, één van de meest populaire regio’s in Italië. Toscane is vermaard om zijn romantische landschap met glooiende heuvels, olijfboomgaarden en de glinsterende Middellandse zee op de achtergrond. Aan de westkust van Toscane, waar de groene heuvels overgaan in zandstrand, ligt Viareggio. Viareggio, ‘de parel van Versilia’, stamt pas uit de achttiende eeuw en is één van de jongste badplaatsen in de regio. Ver daarvoor stond hier echter al het zomerverblijf van Paolina Bonaparte, de zus van Napoleon. Deze villa met vele schilderijen en antieke meubels is open voor publiek en een aanrader tijdens uw vakantie in Viareggio. Nog meer cultuur? Op korte afstand liggen de steden Pisa,  Lucca, Sienna en Florence. Ideaal voor een dagtrip! Op zoek naar natuur? Trek dan naar het zuiden en bezoek het ‘Parco di Migliarino, San Rossore, Massaciuccoli’,: een natuurgebied dat bestaat uit 23 kilometer kust, duinen en bossen. In Viareggio zelf vormt de promenade langs het strand het kloppend hart. Hier zijn allerlei winkels, marktjes, restaurants en eetkraampjes te vinden. De gezellige sfeer komt elk jaar tot een hoogtepunt tijdens het Italiaanse carnaval. Tijdens dit grandioze feest in februari en maart wordt er dagenlang muziek gemaakt, gedanst én lekker gegeten in de straten van Viareggio!

Vakantiehuizen Viareggio
Wilt u deze sfeervolle badplaats in Toscane nu wel eens zelf verkennen? Vakantiehuizen Viareggio vormen hiervoor een ideale basis. In ons overzicht vindt u verschillende accommodaties van Nederlandse eigenaars, eenvoudig te boeken bij de eigenaars zelf - gewoon in het Nederlands. De vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Het begin van een heerlijk vakantie met zon, strand en cultuur aan de Toscaanse kust!

Toon accommodaties