Italië

Op vakantie in Italië? Vind hier uw vakantiehuis Italië, eenvoudig te boeken bij Nederlanders. Dat is onbezorgd genieten in prachtig gelegen accommodaties! 

Vakantiehuis Italië
Beleef Italië vanuit het comfort van uw eigen vakantiehuis. Een vakantiehuis Italië biedt alle vrijheid. Lekker bij het zwembad blijven liggen of de omgeving verkennen? Barbecueën of uit eten? U bepaalt het zelf! Begin uw vakantie meteen zorgeloos en boek uw vakantiehuis bij Nederlanders. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Noord-Italië, Toscane, Le Marche, Sardinië of Sicilië; in heel Italië zijn allerlei vakantiehuizen van Nederlandse eigenaars te vinden. U bent altijd zeker van een verzorgde accommodatie met een zorgeloze boeking en vertrouwde ontvangst. De Italiaanse vakantiehuizen en b&b’s van Nederlandse eigenaars kunt u hier eenvoudig bekijken en boeken.

Op vakantie in Italië
Een vakantiebestemming zoeken in Italië kan lastig zijn. Italië kent namelijk zoveel populaire en prachtige plekken. Wordt het romantisch Venetië of hip Milaan? Wilt u de pittoreske dorpjes aan de noordelijke meren verkennen of het imposante landschap van Zuid-Tirol ontdekken? Kiest u voor lieflijk Toscane of de spierwitte stranden en azuurblauwe zee van Sardinië? Natuurlijk behoort ook het culturele openluchtmuseum van Rome op uw verlanglijstje. Elk gebied in Italië heeft zo zijn eigen charme. Maar welke streek of stad u ook kiest, overal kunt u rekenen op een voortreffelijke cuisine, een heerlijk klimaat en een gastvrije bevolking. Dat is het goede Italiaanse leven!

B&B in Italië
Genieten zoals Italianen dat kunnen; dat lukt het beste vanuit een B&B in Italië! Wij selecteerden de mooiste accommodaties die u eenvoudig kunt boeken bij Nederlanders. Zo kunt u kiezen uit een vakantiehuis in Le Marche met zwembad, barbecue, houtoven en pizzaoven. Dit B&B hoeft u niet eens te verlaten om La Dolce Vita te beleven! Of wat dacht u van een vakantiehuis in Viareggio, aan de Toscaanse kust? Toch liever een B&B in het schilderachtige Porlezza aan het meer van Lugano..? Kies uw favoriete bestemming en boek eenvoudig uw B&B Italië voor de start van een heerlijke vakantie!

Toon accommodaties