Reillanne

Op vakantie in Reillanne in Frankrijk? Vind hier uw vakantiehuis Reillanne in het hart van de Provence. Eenvoudig te boeken bij Nederlandse eigenaars! 

Vakantiehuis Reillanne
Een vakantiehuis in Reillanne bevindt zich in het hart van de Provence. Het schilderachtige plaatsje stamt uit de twaalfde eeuw en is tegen een heuvel gebouwd. In deze rustieke setting vindt u nog het echte Franse plattelandsleven! Een vakantiehuis Reillanne is een ideale basis voor een ontspannen vakantie in de Provence. Bij ons vindt u een overzicht van vakantiehuizen van Nederlandse eigenaars in Reillanne. Deze accommodaties zijn van alle vertrouwde voorzieningen voorzien, zoals Nederlandse televisiezenders, en eenvoudig te boeken in uw eigen taal. Dat is een ontspannen begin van een heerlijke vakantie!

Op vakantie in Reillanne
Reillanne is een typisch Frans dorp met een dorpsplein als kloppend hart. U vindt er de nodige voorzieningen, zoals een bakker, slager, supermarktje, eethuisjes en cafés. In de nabije omgeving liggen grotere plaatsen, zoals Apt, Forcalquier en Manosque. Deze zijn alleen al om hun prachtige Provençaalse markten de moeite van het bezoeken waard. Antiek en curiosa vindt u op de markten in Isle Sur le Sorgue, een uurtje rijden vanaf Reillanne. Reillanne is bijzonder fraai gelegen in een natuurpark. In Parc Naturel du Luberon is volop rust en natuur te vinden. Erg mooi om in te wandelen! Cultuur en historie vindt u op korte afstand in de steden Aix-en-Provence, Arles en Avignon. De havenstad Marseille is ook het bezoeken waard! Lekker met uw handdoek aan het water liggen kan ook: bij de meren van de Verdon, het Lac de St. Croix, het strand bij Martigues of het plan d’eau bij Manosque. Op vakantie in Reillanne is kortom genoeg te zien en te beleven, met natuur en rust als basis.

Vakantiehuizen Reillanne
Beleef uw vakantie in de Provence vanuit een comfortabele basis en boek een vakantiehuis in Reillanne! In ons overzicht vindt u verschillende accommodaties van Nederlandse eigenaars, eenvoudig te boeken bij de eigenaars zelfs en gewoon in het Nederlands. De vakantiehuizen Reillanne zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Het begin van een heerlijk vakantie in het hartje van de Franse Provence!
 

Toon accommodaties