Frankrijk

Op vakantie naar Frankrijk? Vind hier uw vakantiehuis Frankrijk, eenvoudig te boeken bij Nederlanders. Dat is onbezorgd genieten op de mooiste plekjes! 

Vakantiehuis, B&B of Huurtent in Frankrijk
Wilt u genieten van zon, strand en zee in Zuid-Frankrijk of gaat u op wintersport in de Alpen? Hoe uw vakantie in Frankrijk er ook zal uitzien, het begint met een mooie accommodatie! Boek uw vakantiehuis Frankrijk bij Nederlanders en uw vakantie begint meteen goed. U kunt communiceren in uw eigen taal en vanuit een vertrouwde basis de omgeving ontdekken. De vele châteaux, chambres d'hôtes, bed & breakfasts, campings en gîtes van Nederlandse eigenaars in Frankrijk kunt u bij ons eenvoudig bekijken en boeken. Dit is de start van een heerlijke en onbezorgde vakantie op de mooiste, vaak nog onontdekte plekjes in Frankrijk!

Op vakantie in Frankrijk
Het Franse landschap is betoverend mooi. Van ruige kliffen tot bloeiende lavendelvelden en van zandstrand tot besneeuwde bergtoppen; voor iedere vakantieganger is hier een passend plaatje te vinden. Tel daarbij de Franse charme, gastronomische cuisine, vermaarde Franse wijn, beroemde kunstschatten en het heerlijke klimaat en het is geen wonder dat Frankrijk al jaren het favoriete vakantieland van de meeste Nederlanders is! 

Appartement Frankrijk aan het strand
Frankrijk beschikt over een afwisselende kustlijn en dat maakt allerlei soorten strandvakanties mogelijk. Aan de westkant van Frankrijk vormen kliffen, vissersdorpen en verborgen baaien de noordkust. Aan de zuidelijke Atlantische kust vindt u brede zandstranden en levendige badplaatsen met die typisch maritieme sfeer. De Middellandse zeekust aan de oostkant biedt volop zon, vertier en vermaak in de prachtige Mediterrane natuur. Een vakantiehuis in Frankrijk aan het strand is net zo afwisselend. Van villa in de Provence tot camping in Bretagne; aan de hele Franse kust vindt u Nederlandse gastheren die graag bijdragen aan een onvergetelijke strandvakantie!

B&B Frankrijk in de sneeuw
Gaat er niets boven verse sneeuw onder de ski’s en knisperend frisse berglucht? Ook voor wintersport is Frankrijk een ideaal vakantieland. Het land wordt in het oosten begrensd door de Alpen en in het zuiden door de Pyreneeën, met nog meer wintersportmogelijkheden in het Centraal Massief, de Vogezen en Jura. In totaal biedt Frankrijk meer dan 300 wintersportplaatsen om te skiën, snowboarden, langlaufen of bergwandelen. Boek een vakantiehuis Frankrijk in de sneeuw en sluit elke sportieve dag af bij een knapperend haardvuur in uw gezellige bergchalet of een rustiek berghotel.

Welke vakantie in Frankrijk u ook gaat vieren, vind hier uw vakantiehuis, B&B, appartement of huurtent. Eenvoudig geboekt bij Nederlanders, voor een onbezorgde vakantie op de mooiste plekken in La Douce France!

Toon accommodaties