XL vakantiehuizen

Op vakantie met een grote groep? Kies een XL vakantiehuis! Deze XL vakantiehuizen in en buiten Europa boekt u eenvoudig bij Nederlandse eigenaars.

XL vakantiehuis
Een XL vakantiehuis is een extra grote accommodatie voor wanneer uw reisgezelschap uit veel personen bestaat. Organiseert u een familieweekend in de Ardennen of neemt u de familie mee op reis naar Bali? Of zoekt u een villa om met een grote groep goedkoop te kunnen huren? Dan kunt u hier een XL vakantiehuis vinden in ons overzicht. Deze XL vakantiehuizen bevinden zich in Nederland, Europa en daarbuiten. Eenvoudig te boeken bij de Nederlandse eigenaar in uw eigen taal!

XL vakantiehuizen
Een XL vakantiehuis is een accommodatie waarin grotere groepen kunnen logeren. Dat kan een grote villa zijn met veel kamers, een b&b, hotel of groepsaccommodatie. Als u met een grotere groep een luxe villa boekt, dan bent u per saldo voordelig uit en geniet u wel van optimale ruimte, comfort en privacy. Een onvergetelijke ervaring! Bent u met een samengesteld reisgezelschap, dan is ook een grote b&b een optie. U behoudt uw privacy en geniet van een gezamenlijk ontbijt, waarna een gezamenlijk dagprogramma kan worden gehouden of elk zijn weg kan gaan. En voor een teambuildingsuitje, schoolkamp of familievakantie is een groepsaccommodatie ideaal. In een grote accommodatie, bijvoorbeeld een verbouwde hoeve, bevinden zich meerdere appartementen en een gezamenlijke keuken met gemeenschappelijke ruimte. Vanuit hier kunt u allerlei sportieve outdoor activiteiten organiseren in de omgeving!

XL vakantiehuis boeken
De accommodaties in ons overzicht zijn door de Nederlandse eigenaar geclassificeerd als XL vakantiehuis, of het nu een b&b, villa, hotel, groepsaccommodaties of andere accommodatie betreft. Ze bevinden zich op allerlei verschillende bestemmingen in en buiten Europa. U kunt deze XL vakantiehuizen eenvoudig op uw gewenste bestemming filteren. In de omschrijving leest u precies hoeveel personen er kunnen slapen en welke faciliteiten er allemaal aanwezig zijn. Zo kunt u op een relaxte manier een XL vakantiehuis boeken, rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar!