Everth en Frenske in Ik Vertrek naar Frankrijk

In deze aflevering van Ik Vertrek gaan ondernemer Everth en Frenske Visscher uit Dedemsvaart samen naar Frankrijk om hier van een oud kasteel een bed en breakfast met mini-camping te realiseren.

Ook al heeft Everth alle wat zijn hartje begeert, mooie auto's een groot huis en een zorgzame vrouw, toch wilde hij altijd al een eigen château bezitten! Ze besluiten te zoeken op ‘goedkoopste kasteel van Frankrijk’ en krijgen direct een super hit in de Pays de la Loire. Ook al staat het kasteel al 40 jaar leeg ziet Everth alleen maar prachtige mogelijkheden. Door middel van crowdfunding krijgt hij de financiering rond en begint het avontuur. 

Frenske zit het allemaal niet echt zitten zo vlak vooor hun pensioen zo'n avontuur aan te gaan maar toch vertrekken ze smaen naar Frankrijk en gaan direct vol aan de bak. Veel schoonmaakwerk en houtwomr bestrijding zijn de eerste klussen. Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks...Frenske krijgt kanker en zal een zware behandeling in Nederland moeten ondergaan...alles komt stil te staan en voor Everth is het kasteel nu een zware last geworden...zal de B&B van Everth en Frenske er komen..?