Vakantiehuizen in Spanje

Ga je op vakantie naar Spanje, dan kun je rekenen op zomerse temperaturen, heerlijk eten, prachtige stranden en fantastische steden te midden van een bruisende cultuur. Verblijf je in een vakantiehuis in Spanje, dan kun je daar 9 van de 10 keer nog een privé-zwembad, fantastisch uitzicht en luxe voorzieningen aan toevoegen!

Nederlandse vakantiehuizen in Spanje
Boek een vakantiehuis in Spanje en het plezier begint meteen bij aankomst vanaf het vliegveld. Want wat een droomaccommodaties zijn er in Spanje te vinden! Een witgepleisterde villa met palmbomen in de tuin en een zwembad met ligstoelen is hier eerder regel dan uitzondering. Groot voordeel is bovendien dat hier veel vakantiehuizen van Nederlanders te vinden zijn. Want niet alleen Benidorm, heel Spanje oefent al jarenlang een grote aantrekkingskracht uit op Nederlandse emigranten. Bij hen kun je de mooiste accommodaties boeken. Lekker vertrouwd in je eigen taal, met de service en goede voorzieningen (zoals Wifi en Nederlandse televisiezenders) die we gewend zijn!

Vakantie in Spanje
Andalusië, de Balearen, Canarische eilanden, Barcelona, Valencia… Spanje is rijk aan geweldige vakantiebestemmingen voor een heerlijke strandvakantie of stedentrip. Boek je vakantiehuis in één van deze prachtige regio’s en beleef het heerlijke Spaanse leven vanuit je eigen Hollandse casa. Kies je voor de gezellige stranden aan de Costa del Sol, de bruisende cultuur van Barcelona of het relaxte eilandleven van de Balearen of Canarische eilanden? Wat je bestemming ook wordt, in Spanje kun je alleen maar genieten van de vele costa’s, het lekkere eten, de aanstekelijke cultuur en het ruige landschap.

Vakantiehuis in Andalusië
De Zuid-Spaanse regio Andalusië biedt een authentieke bergcultuur in combinatie met bruisende badplaatsen als Torremolinos en Fuengirola, kilometerslange stranden en historische steden als Malaga, Marbella, Granada en Sevilla. Hier komen de stierenvechten en tapas vandaan. In de traditionele witte bergdorpjes zijn nog talloze sporen van de Moorse overheersing te zien. Verblijf in een typisch Spaanse ‘pueblo blanco’ op een heuvel, omringd door Middeleeuwse bergstadjes, en je kunt vanaf daar uitstapjes maken naar één van die mooie steden of een dag aan het strand doorbrengen. Hoogstwaarschijnlijk zie je de zee vanuit je appartement of vakantiehuis al liggen!

Op vakantie in Valencia
Gezellig op stap in Benidorm, cultuur snuiven in Valencia of de rustige Costa de Valencia ontdekken: dit alles kan in Valencia! Het aanbod Nederlandse vakantiehuizen in Valencia is even afwisselend: van een riante vrijstaande villa met zwembad en een modern huis in Ibiza stijl tot een eco lodge op een eeuwenoud landgoed. Rondom Benidorm vind je behalve stranden vol uitgaansgelegenheden ook prachtige natuur. Deze rustige kant van Benidorm is minder bekend, maar minstens zo mooi. De Costa de Valencia is een andere parel om te ontdekken. De oneindige stranden aan rustig zeewater, afgewisseld met indrukwekkende kliffen, zijn prachtig. Ontdek ook de binnenlanden en wandel over eeuwenoude paden door hoge bergen, langs diepe kloven en door uitgestrekte bossen. Ook een trip naar de fantastische stad Valencia en de lokale specialiteit Paella mogen niet op je lijstje ontbreken!

Waar je ook naartoe gaat, de prachtige vakantiehuizen in Spanje bieden de mooiste en meest comfortabele uitvalsbasis om optimaal van je bestemming te genieten!