Vakantiehuizen België

Vakantiehuis aan de Belgische kust
Voor een heerlijke strandvakantie in België boek je een vakantiehuis in West-Vlaanderen; de enige Belgische provincie aan zee. De Belgische Noordzeekust heeft de brede stranden en prachtige duinen die we uit Holland kennen. De vele gezellige badplaatsjes, van het chique Knokke-Heist en historisch Oostduinkerke tot het bruisende Blankenberge, maken de Belgische kust uniek. Vanuit je vakantiehuis in West-Vlaanderen is het strand zo bereikt, net als één van de vele bezienswaardigheden. Zo lijkt de stad Brugge, met de Middeleeuwse Markt, oude kanalen, monumentale bruggetjes en talloze prachtige gebouwen, zo uit een sprookjesboek te komen. Natuurpark het Zwim trakteert je op een ontdekkingsreis door een uniek schorre- en slikkengebied vol bijzondere watervogels. En voor de kinderen bieden Plopsaland in de Panne of het Boudewijnpark in Brugge een dag vol onvervalst plezier!

Vakantiehuizen in de Ardennen
Een aanrader voor actieve vakantievierders zijn natuurlijk de Ardennen in het zuidoosten van België. In de provincie Luxemburg kun je de allerlei soorten vakantiehuizen en groepsaccommodaties boeken, midden in de ongerepte natuur. Maar wist je dat De Ardennen ook heel romantisch kunnen zijn? In dit gebied vind je naast ruige kliffen en snelstromende rivieren namelijk ook idyllische dorpjes, heerlijke spa’s, kronkelende beekjes en prachtige wandelroutes door geurige dennenbossen. Aan het eind van een dag kruipen jullie samen voor het haardvuur om te genieten van een wijntje en elkaars gezelschap, ultiem privé in je vakantiehuis in het bos… Kan het romantischer?
Daarnaast is het licht heuvelachtige landschap van België perfect om per fiets te ontdekken. De vele mooie fietsroutes voeren je langs schilderachtige dorpjes met kastelen, meanderende rivieren en authentieke bierbrouwerijen. Actief of juist relaxt: vanuit een vakantiehuis in België vier je een heerlijke vakantie in je eigen achtertuin!