Vakantiehuis in Zweden

Door Vakantie boeken bij Nederlanders op donderdag 8 november 2018.

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming met volop ruimte, schone lucht, ongerept bos en kristalheldere meren? Dan is Zweden de place te be! Een vakantiehuis in Zweden bevindt zich per definitie in een schitterende omgeving en is niet zelden voorzien van sauna en open haard. Boek een vakantiehuis in Zweden van Nederlandse eigenaars en geniet van een avontuurlijke of juist ontspannen vakantie in Zweden!

Een stuga als vakantiehuis in Zweden
Een stuga is een traditioneel Zweeds vakantiehuis van hout met een warme uitstraling. Dit vakantiehuis in Zweden is meestal voorzien van sauna, open haard of houtkachel. Je voelt je er meteen thuis! Dat geldt helemaal voor de vakantiehuizen in Zweden van Nederlandse eigenaren. Deze vakantiehuizen met typisch Zweedse uitstraling zijn voorzien van alle luxe en de Nederlandse gemakken, zoals een Hollands koffiezetapparaat en een Nederlands televisiepakket. Deze stuga is de ideale accommodatie om een ontspannen gezinsvakantie of avontuurlijke vakantie in de ongerepte Zweedse natuur te kunnen vieren.

Vakantie in Zweden
Bij Zweden denk je al snel aan sneeuw en ijs, maar je kunt in dit land ook een zonnige zomervakantie vieren vol vertier aan het water. Sterker nog: in het zuiden van Zweden vind je uitgestrekte zandstranden, waar in de zomer de temperatuur hoog genoeg is om in zee te zwemmen. In het zuiden van Zweden kun je ook in steden als Malmö en Göteburg ook de drukte opzoeken. Verder naar het noorden wordt het Zweedse landschap steeds ongerepter en de temperatuur steeds lager, totdat je in het mystieke Lapland terechtkomt. In Lapland leeft nog Europa’s enige inheemse volk, de Sami, en vind je de laatste wildernis van Europa. Tussen het ruige noorden en het dichter bevolkte zuiden bevindt zich een prachtig gebied vol bossen en meren dat zich perfect leent voor een actieve, avontuurlijke of ontspannen vakantie.

Vakantiehuis in Värmland
De meeste Nederlandse vakantiehuizen in Zweden bevinden zich in de streek Värmland. Värmland ligt in het midden van Zweden en telt 10.513 meren en bestaat voor 77% uit bos. Er wonen maar weinig mensen, waardoor je hier nog eindeloze vergezichten hebt en omringd wordt door ongerepte natuur. Vanuit een vakantiehuis in Värmland beleef je een geweldige wintersportvakantie of ontspannen zomervakantie temidden van bos, berg en meer. In de zomer kun je hier eindeloos wandelen, vissen, zwemmen, varen en kanoën; in de winter is het fantastisch schaatsen, langlaufen, ijsvissen en skiën. Mag het nog avontuurlijker? Ga dan met een gids de ongerepte natuur in om te zoeken naar rendieren, elanden of wolven. Ligt er sneeuw, dan mag een huskysledetocht of sneeuwscootertocht zeker niet ontbreken! Na een dag in de frisse lucht gloei je in het vakantiehuis in Värmland na bij de open haard of buiten bij de vuurplaats, onder de uitgestrekte sterrenhemel. Puur genieten!

Zweden is een prachtig ongerept vakantieland voor zowel gezinnen als avonturiers. Boek een vakantiehuis in Zweden van Nederlandse eigenaars en ontdek vanuit deze comfortabele stuga het Zweedse natuurschoon op avontuurlijke of ontspannen wijze!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Adembenemend Argentinië

Bulgarije biedt het beste van alles

Door Vakantie boeken bij Nederlanders op vrijdag 2 november 2018.

Vakantie in authentiek Bulgarije bestaat uit veel zon, rust en ruimte en leuke contacten met de bevolking. Hier zijn eeuwenoude rituelen nog springlevend. Kom je in een Bulgaars boerendorp, dan is de kans groot dat de oudste inwoners zich op het dorpspleintje in de schaduw van grote oude bomen verschansen om daar hun koffie of wodka te drinken. In de bergen kun je dagelijks de herders de natuur in zien trekken waarna ze aan het einde van de middag met de dieren weerin het dorp terugkeren.

Lees verder >

Ab en Thea in B&B Leerdam

Door Vakantie boeken bij Nederlanders op zondag 13 mei 2018.
Categorieën:Nieuws

De laatste deelnemers van de aflevering zijn Ab en Thea die hun B&B runnen in het Zuid-Hollandse Leerdam. De bed en breakfast heeft een zeer creatieve insteek ook omdat Thea cursussen geeft in onder andere tekenen en alles wat maar met tekenen te maken heeft . De gasten wacht nog iets spannends te wachten want ze komen niet zomaar hun bed in.... Lijkt het jouw wel eens leuk om bij Thea en Ab te overnachten? Bezoek dan B&B 't Hofje van Mevrouw Zweye.

Lees verder >