Nederlandse bed and breakfast in Spanje

Stel je voor: ‘s ochtends geniet je na een verfrissende duik in het zwembad van een uitgebreid ontbijt op het terras. Na een dagje strand, een trip naar de bergen of bezoek aan een historische stad neem je een afzakkertje op je privé-balkon terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Klinkt dat niet als een droomvakantie? Zo’n heerlijke, zonovergoten vakantie beleef je vanuit een Nederlandse bed and breakfast in Spanje!

Bed and breakfast in Spanje van Nederlandse eigenaars 
Bij een bed and breakfast van Nederlanders in Spanje ervaar je optimale ontspanning in een prachtige, zonnige omgeving. De Nederlandse b&b’s in Andalusië, Valencia en Catalonië overtreffen elkaar in luxe, gezelligheid en gastvrijheid. Deze prachtige bed and breakfasts in Spanje zijn voorzien van luxe kamers met comfortabele bedden, een zwembad met terras, een prachtig uitzicht en typisch Nederlandse gemakken als Wifi en Nederlandse tv-zenders. Deze b&b’s staan garant voor een comfortabel verblijf en zijn de ideale uitvalsbasis om het mooie Spaanse land te ontdekken!

Bed and breakfast in Andalusië
Eén van de meest populaire vakantieregio’s in Spanje is Andalusië. De Zuid-Spaanse regio staat bekend om haar witte bergdorpjes, kilometerslange stranden, bruisende badplaatsen zoals Torremolinos en Fuengirola en historische steden als Malaga, Marbella, Granada en Sevilla. In Andalusië kun je comfortabel verblijven in een bed and breakfast met uitzicht op zee, over de uitgestrekte sinaasappelboomgaarden of de met druivenstruiken begroeide hellingen. Vanuit de b&b kun je uitstapjes maken naar één van de prachtige plaatsen in de omgeving of een dag aan het witte strand doorbrengen. In Andalusië is het elke dag genieten van het rustige en goede Spaanse leven!

Bed and breakfast in Valencia
Ook in Valencia vind je een rijkdom aan prachtige stranden, historische plaatsen en indrukwekkende natuur. Tussen de bergen en het prachtige witte strand liggen uitgestrekte bossen en velden. Ontdek ook eens de onverwachte kant van Benidorm vol ongerepte natuur en de relatief onbekende stranden van de Costa Valencia. Proef de authentieke Spaanse cultuur paella van de stad Valencia en trek een keer de binnenlanden in, om je over eeuwenoude bergpaden door de afwisselende natuur te laten voeren. En natuurlijk blijf je ook een dagje bij je luxe bed and breakfast in Valencia om heerlijk te kunnen luieren bij het blauwe zwembad!

In Spanje kun je het hele jaar genieten van een heerlijk klimaat. Boek je verblijf bij één van de Nederlandse bed and breakfasts in Spanje en trakteer jezelf op een luxe vakantie onder de Spaanse zon!