Chalets in Oostenrijk

Chalets in Oostenrijk
Boek je een vakantiehuis in Oostenrijk, dan is de kans groot dat je in een chalet vakantie zult vieren. Chalets in Oostenrijk staan bekend om hun authentieke uitstraling, gezellige inrichting en de vele ruimte in en om het vakantiehuis. Ook de locatie van een chalet is prachtig: veelal gelegen in de bergen met een fantastisch uitzicht over het dal. Veel chalets in Oostenrijk zijn direct aan de skipiste gelegen. Zo zoef je vanuit je vakantiehuis zo de piste op! Je hebt keuze uit talloze chalets, met of zonder sauna, in de mooiste wintersportgebieden, op een gezellig vakantiepark of juist vrij in de natuur. Na een dag vol vermaak in de frisse berglucht is het in zo’n comfortabel vakantiehuis heerlijk thuiskomen. Huur je chalet in Oostenrijk via onze site rechtstreeks van een Nederlandse eigenaar en maak je op voor een actieve en zorgeloze wintersportvakantie!

Op wintersport in Oostenrijk
Het aantal skigebieden in Oostenrijk is teveel om op te noemen. Het bergachtige land beschikt over honderden wintersportplaatsen en duizenden kilometers aan pistes. Zowel voor de beginner als geoefende skiër is in Oostenrijk meer dan genoeg uitdaging te vinden. De meest bekende wintersportgebieden zijn Zillertal Arena, Kirchberg en Zell am See. Deelstaat Tirol is vermaard onder wintersporters om zijn hoge bergen van de Alpen, perfecte pistecondities en bruisende après-ski. Ook Karinthië is een geliefd wintersportgebied en biedt door zijn zuidelijke ligging meer zon. Naast Tirol en Karinthië beschikken ook de deelstaten Vorarlberg, Salzburg, Opper-Oostenrijk, Stiermarken en Neder-Oostenrijk over ski- en snowboardmogelijkheden. Of kies voor een bijzondere arrensleetocht of een adrenaline-verhogend ritje op de rodelbaan! In heel Oostenrijk vind je alle mogelijkheden voor een zalige vakantie vol winterse activiteiten.

Actieve zomervakantie in Oostenrijk
Niet alleen in de winter is Oostenrijk een prachtig vakantieland. Als sneeuw en ijs gesmolten zijn, komen de groene valleien en blauwe bergmeren tevoorschijn. In de wondermooie berglandschappen van Oostenrijk kun je ontspannen wandelen en fietsen of juist op avontuur met de mountainbike. Ga met de kano of kajak het water op of geniet van een luie dag aan het meer. Ook voor kinderen biedt het Oostenrijkse landschap allerlei mogelijkheden tot vermaak en ontspanning. En met imposante steden als Wenen, Salzburg of Innsbruck heeft Oostenrijk ook aan cultuur geen gebrek.

Huur een comfortabel chalet in Oostenrijk en geniet samen van de frisse berglucht, indrukwekkende natuur en vele actieve en ontspanningsmogelijkheden die dit bergachtige land het hele jaar door te bieden heeft!