Bed and Breakfast Frankrijk

Bed and Breakfast in Frankrijk! Beleef het ultieme Franse leven vanuit een historisch landgoed midden in de Provence, een idyllisch chateau in de groene Dordogne of een ‘Maison de maitre’ tussen de uitgestrekte wijnvelden van Languedoc… Tijdens een vakantie in een Nederlandse ‘Chambres d’hôtes’ geniet je van Hollandse gastvrijheid op de mooiste plekjes van Frankrijk!

Nederlandse b&b in Frankrijk
Leven als een god in Frankrijk: dit is het nieuwe levensdoel voor ruim duizend Nederlandse gezinnen per jaar. Zij vertrokken vanuit Nederland om honderden kilometers zuidwaarts een nieuw begin te maken. Veel Nederlandse emigranten gebruiken hun idyllische nieuwe woonomgeving om hun eigen b&b, camping of hotel te starten. Voor vakantievierende Nederlanders leveren deze dappere beslissingen een keur aan kleine paradijsjes op. Zoek je een Nederlandse Bed and Breakfast in Frankrijk, dan kom je altijd op de mooiste plekjes terecht en wordt je met vertrouwde gastvrijheid ontvangen!

Vakantie in een Bed and Breakfast in Frankrijk
Wanneer je niet teveel bagage of een caravan wil meenemen of liever met het vliegtuig op vakantie gaat, dan is een Bed and Breakfast ideaal. Comfortabel en gemakkelijk! Bijkomend voordeel is dat een b&b kleinschaliger is dan een hotel en daardoor vaak gezelliger en gemoedelijker. Ook is een ‘Chambres d’hôtes’ meestal gesitueerd in een bijzondere omgeving, zoals een historisch chateau, monumentaal herenhuis of authentieke wijnboerderij. De gastheer of gastvrouw is vaak persoonlijk betrokken bij het welbevinden van hun gasten en dus is elk verblijf tot in de puntjes geregeld. Bovendien kennen ze de omgeving op hun duimpje. In het Nederlands krijg je dus precies te horen waar je de lekkerste croissants kunt halen, wat de mooiste wandelroute is of waar je de grootste forellen kunt vangen!

Strandvakantie in Frankrijk
In een b&b aan de Franse kust kun je met je geliefde, gezin of vrienden optimaal genieten van zon, strand en zee. Een Provençaalse villa pal aan de Middellandse zee, een kasteeltje in de heuvels van Normandië of een moderne b&b in Saint-Tropez: op het gebied van strandvakanties heeft Frankrijk voor iedere wens iets moois te bieden! Vanuit je eigen kamer in een knusse b&b in Noord-Frankrijk verken je de afwisselende kust met ruige kliffen, idyllische vissersdorpen en verstilde baaien. Of geniet aan de Middellandse zeekust van de zon, zachte branding en witte stranden te midden van de prachtige Mediterrane natuur. Met zon, zee, strand, cultuur, natuur, rust, lekker eten & drinken en leuke trips overal in de omgeving is dit genieten van Frankrijk op zijn best!

Een droomvakantie voor iedereen
Natuurlijk heeft Frankrijk nog veel meer te bieden dan strand alleen. Wat dacht je van de ongerepte groene Dordogne, de grandeur van steden als Parijs, Lyon of Marseille of de indrukwekkende druipsteengrotten in de Ardèche? Om maar te zwijgen van de vele culinaire hoogtepunten en heerlijke wijnen waar je overal in het land van kunt te genieten. En vergeet Frankrijk ook in de winter niet! De imposante Alpen zijn een beroemde wintersportbestemming, maar ook in de zuidelijke Pyreneeën, het Centraal Massief, de familievriendelijke Vogezen en Jura kun je geweldig skiën, langlaufen, snowboarden en wandelen. Bekijk de vele b&b’s in Frankrijk en boek je eigen droomvakantie in dit prachtige land!