Zweden

Op vakantie in Zweden? Vind hier uw vakantiehuis Zweden. De mooiste accommodaties van Nederlandse eigenaars, voor een ontspannen vakantie!

Vakantiehuis Zweden
Heeft u weleens in een stuga gelogeerd? Grote kans dat u in dit traditionele Zweedse vakantiehuis heeft genoten van de sauna, open haard en een prachtig uitzicht op een blauw bergmeer! Een houten stuga, b&b of ander vakantiehuis Zweden kunt u bij ons boeken bij Nederlandse eigenaars. Deze vakantiehuizen zijn prachtig gelegen in de Zweedse natuur, eenvoudig te boeken in uw eigen taal en van alle gemakken voorzien. Een ideale start van een avontuurlijke of juist ontspannen vakantie in Zweden!

Vakantie in Zweden
Zweden is een enorm land vol ongerepte natuur en een vakantiebestemming voor zowel gezinnen, wintersporters als avonturiers. In het zuiden van Zweden wonen de meeste mensen en liggen de grote steden Malmö en Göteburg. Ook vind je hier uitgestrekte zandstranden en kunt u in de zomer zelfs een echte strandvakantie vieren. Hoe verder naar het noorden, hoe ongerepter en kouder het wordt. Helemaal in het noorden ligt het mystieke Lapland; thuis van Europa’s enige inheemse volk, de Sami, en de laatste wildernis. Tussen het ruige noorden en het dichter bevolkte, warmere zuiden bevindt zich een prachtig gebied vol bossen en meren dat zich perfect leent voor een actieve, avontuurlijke of ontspannen vakantie.

Vakantiehuizen Zweden
Värmland is een populair vakantiegebied in centraal Zweden en hier zijn prachtige vakantiehuizen te vinden van Nederlandse eigenaren. Vanuit een vakantiehuis in Värmland viert u een vakantie temidden van bos, berg en meer. In de zomer kunt u hier eindeloos wandelen, vissen, zwemmen, varen en kanoën; in de winter is het fantastisch schaatsen, langlaufen, ijsvissen en skiën. Ontdek de ongerepte natuur en ga met de gids op zoek naar rendieren, elanden of wolven. In de winter maakt u een huskysledetocht of sneeuwscootertocht. Een vakantiehuis of verzorgde b&b is dan de ideale basis om de ongerepte natuur te ontdekken. Bekijk ons overzicht van vakantiehuizen Zweden en boek eenvoudig uw accommodatie bij de Nederlandse eigenaar. Dit is de zorgeloze start van een onvergetelijke vakantie in Zweden!
 

Toon accommodaties