Nerja

Op vakantie in Nerja aan de Costa del Sol? Vind hier uw vakantiehuis Nerja, eenvoudig te boeken bij Nederlandse eigenaars! 

Vakantiehuis Nerja
Nerja is een authentiek Spaans dorp, gelegen op een prachtig rotsplateau boven de Middellandse zee in de regio Andalusië. De badplaats is gelegen aan de Spaanse Costa del Sol, op ongeveer 50 km ten oosten van Málaga. Nerja beschikt over een gezellig centrum met smalle straatjes en pleintjes waar restaurants, authentieke tapas bars en winkeltjes te vinden zijn. De omgeving van Nerja is prachtig, met rotsen, strandjes en rivieren. Boek uw vakantiehuis Nerja bij Nederlandse eigenaars voor een vertrouwde ontvangst onder de Spaanse zon!

Vakantie in Nerja
Vakantie in Nerja viert u temidden van historische Spaanse gebouwen en op steenworp afstand van de Middellandse zee. Zowel voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers als strandliggers biedt de stad en omgeving van Nerja meer dan genoeg mogelijkheden. Het Balcón de Europa mag u natuurlijk niet missen.  Dit uitzichtpunt in Nerja bevindt zich op een uitstekende klif in de zee. Vanaf 23 meter boven zeeniveau kijkt u spectaculair uit over de kust en de bergen achter Nerja. Maak ook eens een avontuurlijke wandeling door de Rio Chillar, een minuut of 5 met de auto landinwaarts. Deze wandeling voert stroomopwaarts langs en vervolgens door het midden van de rivier, tussen prachtige bergwanden door. Onderweg kunt u zwemmen in één van de vele poeltjes. Nerja biedt strand, een authentiek centrum en prachtige natuur in een altijd warme en zonnige setting.

Vakantiehuizen Nerja
Er zijn volop vakantiehuizen in Nerja te vinden. De accommodaties variëren van een appartement in het historisch centrum van Nerja tot een ruim opgezet vakantiehuis met uitzicht op bergen, zee en stad. De vakantiehuizen Nerja van Nederlanders hebben wij hier voor u verzameld. Deze accommodaties boekt u eenvoudig bij de eigenaars, gewoon in het Nederlands. Ze zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit is de start van een onvergetelijke vakantie in Nerja!

Toon accommodaties