Oostenrijk

Op vakantie in Oostenrijk? Vind hier uw vakantiehuis Oostenrijk. De mooiste accommodaties van Nederlandse eigenaars, voor een onbezorgde vakantie!

Vakantiehuis Oostenrijk
Oostenrijk heeft een natuur om stil van te worden. De imposante bergtoppen en groene valleien, uitgestrekte wouden en heldere bergmeren nodigen uit tot eindeloze wandelingen en fiets- of vaartochten. Een vakantiehuis Oostenrijk ligt middenin dit geweldige landschap. Huurt u een accommodatie van een Nederlandse eigenaar, dan combineert u het beste van twee werelden. Logeren in een authentiek ‘gästehaus’ of oud Karintisch landhuis, gelegen op de mooiste plekjes, met een vertrouwd Nederlandse ontvangst!

Op vakantie in Oostenrijk
Op vakantie in Oostenrijk is op vakantie in de bergen. Maar liefst 75% van Oostenrijk is bergachtig. Dat betekent prachtige groene bergweides in de zomer en besneeuwde hellingen in de winter. In het noorden is het landschap meer heuvelachtig; in Karinthië en Tirol zijn de hoogste bergen te vinden. De combinatie van bergen met goede voorzieningen maakt Oostenrijk tot een geliefde wintersportbestemming! Honderden wintersportplaatsen en duizenden kilometers aan pistes zijn hier te vinden; zowel voor de beginner als geoefende skiër. Oostenrijk is ook een groen land: 37% wordt bedekt met uitgestrekte wouden. In deze bossen zijn allerlei verborgen schatten te vinden, zoals bergmeren en watervallen. Ideaal voor avontuurlijke tochten! Ten slotte biedt Oostenrijk ook volop cultuur. De grandeur van steden als Wenen, Salzburg en Innsbruck laten het hart van de cultuurliefhebber sneller slaan!

Vakantiehuizen Oostenrijk
Oostenrijk biedt het hele jaar door sportief vermaak, cultuur en ontspanning. Na een actieve dag in de bergen of luie dag aan het meer is het heerlijk thuiskomen in een comfortabel vakantiehuis. Hier kunt u nog opwarmen bij het haardvuur of juist barbecueën op het terras!  De accommodaties van Nederlandse eigenaars bevinden zich vaak op de mooiste plekken in de bergen. Bekijk ons overzicht van vakantiehuizen Oostenrijk en boek eenvoudig uw accommodatie bij de Nederlandse eigenaar. Dit is de zorgeloze start van een heerlijke zomervakantie of actieve wintersport in Oostenrijk! 

Toon accommodaties