Nederland

Lekker weg in eigen land? Vind hier uw vakantiehuis Nederland. De perfecte start voor een ontspannen vakantie op de mooiste plekjes in Nederland!

Vakantiehuis Nederland
Een weekendje weg, last-minute of een lange zomervakantie in eigen land; Nederland heeft genoeg te bieden voor elk type vakantie! Een vakantiehuis Nederland is de ideale basis voor een gerieflijke, ontspannen vakantie. Aan het strand, op de heide of in het bos; u komt op de mooiste plekjes terecht en bent écht even helemaal weg. 

Op vakantie in Nederland
We wonen in een klein land, maar er er zijn hier nog ontzettend veel mooie plekjes te ontdekken waar u spontaan een vakantiegevoel van krijgt! Nederland heeft een prachtige kust met brede stranden, veel bezienswaardigheden in historische steden, schilderachtige dorpjes en mooie bossen met heide, vennetjes en zandverstuivingen. Vakantieplaats Giethoorn is zelfs internationaal vermaard vanwege zijn pittoreske grachtjes en de ligging in uniek wetland. De brede stranden, duinen, rust en ruimte op de waddeneilanden geven dat fijne eilandgevoel. Dat begint al zodra u op de boot stap! En in het glooiende landschap van Limburg waant u zich in eventjes het buitenland. Een vakantie in Nederland heeft als bijkomend voordeel de korte reistijd, vertrouwde voorzieningen en de eigen taal. De Hollandse zomers worden bovendien steeds warmer, waardoor u vaak de hele vakantie lang heerlijk kunt barbecueën, zonnen en zwemmen. En mocht het weer toch niet meezitten, dan is er altijd genoeg te zien en te beleven. Nederland barst namelijk van musea, attractieparken, dierentuinen en overdekte zwembaden!

Vakantiehuizen Nederland
Voor een ontspannen vakantie in Nederland boekt u een vakantiehuis. Vakantiehuizen Nederland staan op de mooiste plekken en zijn comfortabel ingericht. De vakantiehuizen zijn vrijstaand, zodat u alle privacy en rust heeft, of staan juist op een vakantiepark met fijne voorzieningen. Bekijk ons overzicht van vakantiehuizen Nederland voor uw favoriete accommodaties in eigen land. U kunt uw accommodatie eenvoudig boeken bij de eigenaar. Dit is de zorgeloze start van een ontspannen vakantie in eigen land!
 

Toon accommodaties