Duitsland

Op vakantie in Duitsland? Vind hier uw vakantiehuis Duitsland. De mooiste accommodaties van Nederlandse eigenaars, voor een heerlijke vakantie!

Vakantiehuis Duitsland
Het land van onze Oosterburen is er één om te ontdekken. Duitsland biedt een gigantisch oppervlak aan natuur, cultuur en historie. Op slechts enkele uren rijden ligt hier een heel andere wereld, vol bergen, kastelen en wouden. Een vakantiehuis Duitsland van Nederlandse eigenaars is de ideale basis om dit landschap te verkennen. Met ons uitgebreide overzicht van Duitse vakantiehuizen, campings en b&b’s van Nederlandse eigenaars boekt u onbezorgd uw vakantie bij de buren!

Op vakantie in Duitsland
Duitsland beschikt over een afwisselend landschap met in het noorden de Noordzeekust, in het oosten uitgestrekte natuur, in het westen uitgestrekt heuvellandschap en in het zuiden indrukwekkende bergen. In dit Duitse landschap liggen vele historische steden die het bezoeken waard zijn. Zoals München, Regensburg, Bamberg en Würzburg in de regio Beieren, gelegen tussen de hoge spitsen van het Alpengebergte en de romantische Donau. Populair is ook het Moezeldal met de stad Trier. Deze oudste stad van Duitsland staat bol van klassieke monumenten uit de Romeinse tijd, vroeg christelijke heiligdommen en kunstschatten uit de klassieke oudheid. Aan cultuur is in Duitsland sowieso geen gebrek. Door het hele land zijn talloze kerken en kathedralen te vinden, veelal in gotische of rijkelijk versierde renaissance stijl. Met zo’n 20.000 burchten en kastelen is in Duitsland altijd een bezienswaardigheid binnen handbereik!

Vakantiehuizen Duitsland
De vele vakantiehuizen in Duitsland bieden een ideale basis voor een weekendje weg over de grens of juist een lange vakantie in Zuid-Duitsland. Wilt u niet ver rijden, kies dan een vakantiehuis in Noordrijn-Westfalen of Nedersaksen. Net over de grens, maar toch echt in het buitenland met bergen en heuvels, bos, brede rivieren, stuwmeren, grotten en historische plaatsen met typisch Duitse vakwerkhuisjes. Of ontdek op uw gemak de vele cultuurschatten en historische steden van Beieren vanuit een prachtig vakantiehuis op een kasteel in Zuid-Duitsland. Wilt u echt onthaasten? Boek dan een vakantiehuis in het ongerepte westen van Duitsland. Hier is letterlijk ruimte om te ontspannen! Kies uw favoriete bestemming en boek eenvoudig uw vakantiehuis Duitsland. De ideale basis voor een vakantie bij de buren!
 

Toon accommodaties