Willemstad

Op vakantie in Willemstad op Curaçao? Vind hier uw vakantiehuis Willemstad. De mooiste accommodaties van Nederlandse eigenaars verzameld!

Vakantiehuis Willemstad
Willemstad, de hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao, staat bekend om zijn kleurrijke koloniale huizen, de pontjesbrug en het Schottegat. Een vakantiehuis Willemstad ligt in rustige wijken, in de buurt van restaurants en winkels, maar nooit ver van de parelwitte stranden en heldere oceaan. Boek uw vakantiehuis, b&b, appartement of villa van Nederlanders en geniet in alle comfort van de tropische sferen!

Op vakantie in Willemstad
Willemstad ligt op het zuidelijke gedeelte van het eiland Curaçao, waar ook de mooiste stranden te vinden zijn. In de schaduw van een parasol of palmboom met een cocktail in de hand, of met uw voeten in de heldere oceaan beleeft u hier het echte Bounty gevoel!  Vooral de stranden Grote Knip, Playa Lagun, Playa Porto Marie en Jan Thiel zijn echte pareltjes. Ook populair is Sea Aquarium Beach. Hieraan grenst het uitgaansgebied Mambo Beach en het is mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Het noordelijke deel van Curaçao bestaat uit een meer ongerept natuurlandschap. Bezienswaardigheden zijn de Aloë Vera plantage van Sint Joris, de Tafelberg en de imposante Christoffelberg. In het Christoffelpark groeien bijzondere orchideeën en vele cactussoorten en restanten te bekijken van de historisches plantages. In het daaraan grenzende Shete Bota komen zeeschildpadden voor. Flamingo’s zijn te spotten in de zoutpannen van het natuurreservaat bij Jan Kok. 

Vakantiehuizen Willemstad
Willemstad heeft een bruisend centrum en een gezellig uitgaansleven, maar vanuit uw resort geniet u vooral van de rust. Vakantiehuizen Willemstad bevinden zich in ruim opgezette wijken en beschikken over grote tuinen met een eigen zwembad. U bent wel in de buurt van winkels, restaurants, strand en bezienswaardigheden, maar zonder de toeristische drukte. Een ideale, comfortabele basis om dit tropische eiland te verkennen! Bekijk hier alle vakantiehuizen, appartementen en b&b’s van Nederlandse eigenaren in Willemstad en laat het vakantiegevoel alvast opkomen!

Toon accommodaties