Beschrijving

Vakantiehuis Casa Videira Portugal ligt op ongeveer drie kwartier landinwaarts rijden vanaf Porto. De laatste 200 meter zijn te bereiken via een onverharde weg ( goed berijdbaar per auto) en ligt prachtig met uitzicht op het dal van de rivier de Taméga, een zijrivier van de Douro, in Noord Portugal.

Het huis heeft veel privacy en heeft naast een zeer grote woonkamer annex woonkeuken, 3 slaapkamers, 2 kamers met ieder een tweepersoons bed en 1 slaapkamer met 2 twijfelaars van 1,20. Eén van de slaapkamers bevindt zich in een studio beneden en heeft een eigen badkamer en zitje met tv. Zeer geschikt dus om bijvoorbeeld opa en oma mee op vakantie te nemen of de kinderen hun eigen slaapgelegenheid te geven. Er zijn 2 kinderbedjes ( optie).

In totaal 3 badkamers, 3 wc’s, grote woonkamer met zithoek en eetgelegenheid, open haard, uitgebreid ingerichte keuken, grote tuin met grasveld, terras met grote ( pizza) BBQ en uitzicht over het dal met zonsondergang. Het heeft een privé zwembad met kinderspeelgelegenheid waaronder een trampoline en klim/ schommel met glijbaan. U heeft veel privacy en gratis wifi.

De prijzen zijn all- in. Dit houdt in: inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaak.

Kortom: een heerlijk huis om eens goed uit te rusten, een duik in het zwembad te nemen en de kinderen lekker hun gang te laten gaan. ‘s Avonds kunt u lekker barbecueen of in één van de vele restaurantjes eten. Het eten in Portugal is goed en daarbij nog lekker goedkoop ook!

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Villa
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving