Helaas is het op dit moment niet mogelijk dit accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties.

Beschrijving

Welkom in Casa di Seta. Een riante vakantievilla in de adembenemende omgeving van Le Marche Italië. Voorzien van alle moderne voorzieningen en vlak bij zee.

Deze voormalig zijdefabriek is in 2007 omgetoverd tot een fantastisch vakantiehuis. Het landhuis heeft 550 m2 woonoppervlak, verdeeld over drie verdiepingen en heeft 9 slaapkamers en 6 badkamers. De kamers zijn gesitueerd rondom de as van het huis, waardoor elke ruimte optimale lichtinval heeft. Het ‘infinity’ zwembad is door de ligging en vorm letterlijk en figuurlijk onderdeel van de omgeving.

Daarnaast is er een vrijstaand guesthouse aanwezig met een woonkamer/keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Casa di Seta is gelegen op een kleine heuvel langs de hellingen van de Marchiaanse heuvels dicht bij het Apennijnengebergte. Het uitzicht rondom op de akkers, de olijfboomgaarden en de wijngaarden is adembenemend.

Het huis ligt 10 km van zee en op twintig minuten rijden van het vliegveld van Ancona. Op slechts 5 minuten afstand ligt het middeleeuwse ommuurde stadje San Marcello en voorziet in de dagelijkse behoefte. Door de ligging heeft u bij Casa di Seta volledige privacy. De tuin (3500 m2) is beplant met verschillende fruitbomen, cipressen en rozenstruiken. Op het domein bevinden zich daarnaast ook ca. 450 olijfbomen.

Ontdek de schitterende omgeving tijdens een midweek of weekend, al vanaf 1750 euro (max. 12 personen)!

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 4
  • Aantal personen (maximum): 19
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving