Beschrijving

Villa Sea Paradise Curaçao ligt op een top locatie aan de Jan Thielbaai op Curaçao. Villa Sea Paradise ligt aan de kustlijn op een hoogte van 2 meter boven de zeespiegel. U viert vakantie bijna op het water, dichter bij de azuur blauwe Caraibische zee kan je niet zijn. Met zijn 2500 vierkante meter oppervlakte is Villa Sea Paradise ruim en toch een gezellige villa.
Het vakantiehuis op Curaçao heeft alles om een comfortabele vakantie te vieren. Je kunt zeggen een exclusieve, luxe vakantie op Curacao. Goed uitgeruste keuken, grote zitkamer, airco’s in alle 4 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime zee terras.
Dit maakt de villa aantrekkelijk om te vissen, snorkelen en duiken. Curaçao is een paradijs voor duikliefhebbers. Op zo’n 50 meter van de kustlijn van de villa is een prachtige koraalrif. Deze plek is een aanlegplek voor duikers. Een privé trap bied je toegang tot de bruisende blauwe Caraibische zee.

De wijk Jan Thiel is een van de chiqueste wijken van Curacao.
Villa Sea Paradise ligt in de 24 uurs bewaakte Boca Gentil Ressort, dicht bij Papagayo Beach Club, restaurants, strand, supermarket, autoverhuur, bushalte en casino.

Borg €600
Toeristenbelasting 7%
Schoonmaak ca €195

Wilt u meer informatie bezoekt onze website: www.villaseaparadisecuracao.com en onze Facebook: www.facebook.com/VillaSeaParadiseCuracao, www.facebook.com/villaseaparadise

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 8
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving