Beschrijving

Welkom bij Pension Jaskółka
Pension Jaskółka is een oude gerenoveerde boerderij met daar omheen 70 ha. grond en het staat in Marczów in Zuid-west Polen op ca. 25 km vanaf Jelenia Góra. Het dorp Marczów is erg klein en ligt in een natuurgebied dat zeer mooi is door de aanwezigheid van verschillende soorten vogels, maar ook herten en wilde zwijnen kun je zien op de landerijen of in de nabijgelegen bossen. Pension Jaskółka is een gezellig familiepension onder Nederlands beheer. Het pension heeft 5 kamers, waarvan 2 met eigen douche en toilet en op de gang bevindt zich een moderne badkamer met toilet voor de overige kamers. Er is een woonkamer waar men gezellig kan praten en/of televisie kijken en een rekreatieruimte waar men spelletjes kan spelen en waar u kunt eten. Wij kunnen voor u een warme maaltijd verzorgen en u kunt verscheidene drankjes bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Vakantiebungalows
Ook hebben wij vakantiebungalows in de verhuur voor 4 a 6 personen met woonkamer, toilet, doucheruimte en 2 slaapkamers en er zit een overdekte veranda aan. Totale opp. is 54 m2 incl. veranda. Het is van alle gemakken voorzien en biedt een bijzonder mooi uitzicht over het dorp Marczów. Op camping “Jaskółka” kunt u een geschikte plek uitzoeken voor uw tent of caravan. De sanitaire voorzieningen zijn modern en elektriciteit is zeer beperkt. Voor de kinderen is het er geweldig, omdat zij veel ruimte hebben en niemand tot last hoeven te zijn. Ook honden worden geaccepteerd, mits zij zich netjes kunnen gedragen.

Recreatie
Bergwandelingen en mooie vergezichten met pittoreske plekjes.
In de buurt van Lwówek Sląski is een zandafgraving met zwemgelegenheid.
Er zijn diverse kastelen te bezichtigen die in kwaliteit verschillen, van ruine tot zeer goed onderhouden.
Paardrijden is bij ons ook mogelijk en u kunt tevens (indien u dat wenst) uw eigen paarden bij ons stallen gedurende zomer- en wintertijd.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 10
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving