Beschrijving

Beleef The Art of Joy!

Vier het leven op een paradijselijke plaats in de Portugese Algarve. Geniet van de overweldigende natuur, de diverse landschappen, de pittoreske plaatsjes, de vergezichten en het overheerlijke eten. En onthaast en relax in de stilte die onze ecologische bed & breakfast u biedt.

The Art of Joy is in 2013 door Zoover uitgeroepen tot 3de bed & breakfast in de Algarve. En dat is niet voor niets, want wij bieden u desgewenst meer dan dat!

Accommodatie
Comfortabele ruime accommodatie met oceanview en luxe boxspringbedden: 3 x 2 persoonskamer, 1 x 4 persoonskamer en 2 appartementen. Kosteloos gebruik van jacuzzi met adembenemend uitzicht. Onze Casa Rosa Branca is uitermate geschikt voor een sabbatical verblijf en als inspiratiebron voor schrijvers. U kunt hier bij ons verblijven zonder u in te schrijven voor andere activiteiten.

Wandelen en Themaweken
Wandelen ( met eigenaresse als gids), Wandelvakantie, routebeschrijvingen van wandelingen, Yogawandelweek, Wandel Relaxweek , wandelcoaching en all-inclusive Wandelweken.

Consulten
Individuele consulten met een zeer concrete benadering: o.a. Wandelcoaching, Massage en supervisie.

Bekend door zijn paradijselijke ligging en magistrale uitzichten;

Onze Casa, gelegen in een beschermd Natuurpark in het zuiden van Portugal, is een uitvalsbasis voor mooie en afwisselende wandelingen en excursies. Binnen een half uur rijdt u naar de Zuidkust met indrukwekkende rotsformaties of naar de uitermate stille stranden en ruige kliffen aan de Westkust; de Costa Vicentina! Voor de natuur- en vogelliefhebbers en fotografen zijn er afwisselende natuurparken in onze omgeving. Een bezoek aan pittoreske dorpjes zoals het dicht bijzijnde Monchique, het kuurdorp Caldas de Monchique en Silves.

1 keer in de week is er het veel geprezen 4 gangen diner, en er zijn 10tal restaurantjes in de buurt. 2 op 1 km afstand.

Om onze uitstraling als retraite- en inspiratieplek te waarborgen zijn kinderen welkom vanaf 14 jaar.
The Art of Joy
Annelies en Eugene

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 16
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving