Beschrijving

Welkom bij Silver Coast Glamping aan de westkust van Portugal!

Aan de rand van het dorpje Junqueira, op ongeveer 90 kilometer ten noorden van Lissabon, staan onze 3 luxury lodges.

Glamping of ‘glamorous camping’ is genieten van je vakantie in een bijzondere accommodatie. Je bent buiten maar je hebt alle gemak die je maar kan bedenken.

Onze lodges hebben een dubbeldoekstent en houten binnenwanden. Je vindt er een complete keuken, badkamer met een lekkere douche, slaapkamers met goede bedden en een veranda met een geweldig uitzicht.

Elke lodge heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer, en 2 slaapkamers. Twee lodges zijn voor maximaal 4 personen, de derde lodge is voor maximaal 5 personen ingericht.

Op het terrein van de glamping zijn verder een groot zwembad, een overdekt terras met picknicktafels, een grote BBQ en een speelveldje te vinden.

De lodges zijn verdeeld over een glooiend terrein van 1.800 m2 aan de rand van het dorp Junqueira, een klein dorp op 10 minuten van het strand. Dichtbij de steden Alcobaça, Nazaré en Caldas da Rainha aan de Costa de Prata. Op een uur rijden ben je trouwens in Lissabon, ook zeker een uitstapje waard!

De huurprijzen in het overzicht zijn voor een 4-persoons lodge, neem contact met ons op als je de prijzen voor de 5-persoons lodge wilt weten.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Huurtent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 5
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving