Quinta Ninho d'águia

Code: AD-22345
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen voor één persoon.
  • Max aantal personen : 4
  • Vakantiehuis

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Quinta Ninho d’águia is een in 2017 compleet gerenoveerde wijnboerderij, bestaande uit 3 huizen die in een hoefijzer-vorm met elkaar verbonden zijn. De originele elementen, zoals de oude wijnpers en de natuurstenen muren, zijn behouden.
Onze guesthouse bestaat nu uit drie appartementen. De accommodatie die nu te zien is, is de Adega. De overige twee zijn te zien op onze website.
Doordat het huis ruim is opgezet, is de privacy van alle drie de accommodaties gewaarborgd. En toch behoud het zijn warme uitstraling door het gezellige privé-terras, en het prachtige uitzicht over de tuin en/of de vallei.

Boutique Guesthouse
Wij wilden niet zomaar een huis met appartementen om te verhuren. Het moest een plek zijn waar je je thuis zou voelen door persoonlijkheid en aandacht aan het interieur, en natuurlijk voornamelijk aan de gasten. De huidige drie appartementen zijn liefdevol ingericht met een electische mix aan Portugese vintage, vondsten, curiosa en moderne aankopen. Voor deze vorm van verhuren wordt ook de term “Boutique Guesthouse” gebruikt.

Zwembad en bar
In de tuin hebben we een groot ovaal zwembad, van ca. 52 m2 en 150 cm diep, met daar omheen een ruim betegeld terras met ligbedden, waar je heerlijk kan zonnen en genieten van de rust. In 2018 plaatsen wij een trampoline vlak naast het zwembad, voor de kinderen (maar natuurlijk ook voor de volwassenen:)) die niet stil kunnen zitten. Naast het zwembad hebben we een gezellig hoekje waar de bar staat. Vanaf 2018 staat er bij deze bar een koelkast waar je zelf je drankje uit kan halen. Je geeft op de afstreeplijst aan wat je gepakt hebt, en aan het einde van de week reken je het bij ons af.

Toekomst Quinta Ninho d’águia
De quinta staat op een land van een kleine twee hectare en bestaat uit een grote tuin met daaronder een vallei. Het huis is nu verbouwd tot drie appartementen, en over een aantal jaren zullen wij het deel wat nu nog niet in gebruik is, gaan verbouwen voor ons zelf. Onze wens is om in de toekomst maximaal zes exclusieve accommodaties (waarvan drie in de vallei) geplaatst te hebben, dit om de kleinschaligheid, persoonlijkheid en de rust van deze unieke plek te waarborgen.

Eigenschappen en layout

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar.