Beschrijving

Wij heten u hartelijk welkom op Quinta dos Moinhos, een sfeervolle wijngaard in Noord-Portugal. Quinta dos Moinhos ligt in het dorp Vila Nune in de prachtige groene provincie Minho.

Het landgoed is een groene oase door de verschillende citrusbomen, olijfbomen, kurkeiken, perzik- en notenbomen.  En natuurlijk  de zo voor het noorden kenmerkende hoogstamdruiven. De grote verscheidenheid aan bloeiende struiken en planten trekken veel verschillende vlindersoorten en vogels aan. Het circa zes hectare grote terrein wordt doorkruist door een beekje, dat uitmondt in de Rio Tâmega. Deze rivier ligt op een loopafstand van 100 meter van Quinta dos Moinhos. U kunt er vissen, kajakken en zwemmen, of gewoon genieten van de serene rust op een van de privé-strandjes.

Op Quinta dos Moinhos bevinden zich vier comfortabele, natuurstenen vakantiehuizen: Casa do Azeite, de verbouwde olijvenpersmolen; Casa do Vinho, het huis waar in vroeger tijden de Vinho Verde-wijn verwerkt werd; Casa da Cebola, het huis waar de uien werden gedroogd;  en Casa da Laranja, het huis in de sinaasappelboomgaard. Overnachten is ook mogelijk op enkele kampeerplekjes, met zeer ruime sanitaire voorzieningen. Centraal gelegen is het zoutwaterzwembad, met in de tuin uitnodigende ligbedden om te genieten van zon en rust.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 5
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving