Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties

Quinta da Vida

Code: AD-22637
1/1
  • Max aantal personen : 16
  • Appartement

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Welkom bij Quinta da Vida vakantiewoningen Oost-Algarve Portugal.

‘Quinta da Vida’ betekent ‘Het boerenleven’ en staat wat ons betreft gelijk aan de sfeer die er heerst. De ruime tuin en de landelijke omgeving zorgen voor een heerlijke rust en vrijheid.

​Quinta da Vida is een oude boerderij die vroeger jarenlang dienst deed als olijfperserij. De quinta is gelegen in het Oosten van de Algarve en ligt vlakbij Moncarapacho, een half uur van vliegveld Faro.

In de quinta zitten drie vakantiewoningen en een privéwoning. De authentieke eigenschappen van de quinta zijn gecombineerd met alle aspecten van een moderne vakantiewoning. Een van de eigenschappen die behouden zijn gebleven zijn de dikke natuurstenen muren, die zorgen voor koelte in de zomer en houden de warmte binnen in de winter.

Alle woningen beschikken, naast de nodige voorzieningen binnen, ook over een privé terras met buitenwoonkamer, buitenkeuken en een buitendouche.

Op het terrein rondom de quinta vindt u een ruime tuin (ruim 1 hectare) met prachtige oude bomen en een zwembad met ligstoelen voor algemeen gebruik. Er zijn grote klimbomen waar de kinderen in kunnen klimmen en bouwen. Daarnaast is er een oude steenoven die geregeld gebruikt wordt om eigen verse pizza’s te bakken!

​De quinta maakt gebruik van duurzame energie zoals zonne-energie voor het verkrijgen van warm water en voor de vloerverwarming. Ook pompen we water uit een waterbron en wordt het regenwater grotendeels opgevangen en opgeslagen in een grote waterput voor tijdens de droge maanden.

Eigenschappen en layout

Kenmerken

  • Type accommodatie: Appartement
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 16
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar.