Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties

Beschrijving

Molino Nuevo is een Gerestaureerde Graanmolen, gelegen Tussen de sinaasappelvelden, Nabij Valencia. De Molino Heeft Drie riante Gastenkamers en Een appartement. Alle Kamers Hebben Een Eigen Badkamer met douche en toilet. Bij alle Kamers is een terras.
Verder is er Een grote Gemeenschappelijke Ruimte ontmoet Keuken, Verschillende terrasjes, Een tuin en Een afgesloten parkeergelegenheid.

Omdat’ de Molino boven Een Gemeenschappelijke keuken heeft en alle for voor gasten Een Eigen koelkast op de kamer Hebben, Kunt u Geheel zelfvoorzienend zijn. Maar u Kunt ook gebruik maken van onze ontbijtservice van Een Molino menu bestellen.

De Molino Ligt slechts 24 km van de stad Valencia en het Strand. U bent hier in 20 Minuten met de auto. Rijdt u liever niet dan Kunt u ook de metro in Benaguasil Nemen. De Luchthaven Ligt op 16 km.

Molino Nuevo is De Ideale Plek om Valencia te bezoeken, Het achterland te Ontdekken, mooie Wandelingen te maken, Voor Het volgen van Een wijnroute, Spanjes Grootste feest de Fallas mee te maken, de MotoGP van Cheste te bezoeken van de processies van de Semana Santa te Zien. Maar Natuurlijk kun je ook gewoon relaxen in de zon. De Molino, Een Casa Rural Voldaan Vele Mogelijkheden.

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 10
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving