Beschrijving

“Le Mas Blanc” ligt in de ‘zône périfique’ van het Parc National des Cévennes.

De Cevennen bezit niet alleen een uitzonderlijk rijke natuur en eeuwenoude dorpen, maar kent bovendien een unieke cultuurhistorie. Historische steden als Nîmes, Uzès en Avignon liggen op minder dan één uur rijden van “Le Mas Blanc”. In de streek vindt u prachtige Romeinse bouwwerken zoals het aquaduct “pont du Gard”

Op enkele kilometers bevinden zich de schitterende canyons van de “Gorges de l’Ardeche” en de Tarn. Er kunnen grotten bezocht worden en in het riviertje de Gagnière wordt nog dagelijks goud gevonden door geduldige zoekers.

Le Mas Blanc is een ideaal uitgangspunt voor al deze activiteiten. De Cevennes is ook de streek met prachtige wandel en fiets route.

Ook kunt u kanoën, bergbeklimmen, zwemmen, pittoreske dorpjes bezoeken en een uitstapje naar het strand bij Montpellier maken.

Met de op “Mas Blanc” aanwezige kaarten, folders en boeken kunt u zich goed oriënteren over de vele mogelijkheden in de omgeving. En toch komen de meeste gasten voor de weldadige en absolute RUST die de Mas Blanc zo geliefd maakt.

De Mas Blanc beschikt over een twee-, een vier- en een zes persoons appartement. Deze zijn verschillend van grootte en inrichting. De vakantie verblijven bestaan uit een woonkamer , keuken, een of meer slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Ze hebben allemaal een eigen terras en een prachtig weids uitzicht over de heuvels.

Gasten kunnen verkoeling zoeken in een door zonnepanelen verwarmd en chloorvrij zwembad. Dus ook in het voor en najaar is het water op een prima zwem temperatuur.

De totale capaciteit van de Mas Blanc is circa 25 personen.

In het kleine restaurant worden de gasten gedurende vijf dagen per week verwend met culinaire creaties.

Internetaansluiting is gratis aanwezig.

Een huisdier is na uitdrukkelijke toestemming toegestaan.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Appartement
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 25
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving