Beschrijving

Wij zijn Maria en Robert en we hebben de afgelopen 6 jaar dit paradijs opgebouwd. Wij willen dat je hier een onvergetelijke vakantie zult hebben. Je verblijft in 2 huizen, de Villa en het Gastenverblijf, op hetzelfde omheind terrein. De Villa biedt plaats aan 8 personen en het Gastenhuis aan 4 personen. De Villa heeft beneden 3 slaapkamers en 2 badkamers, huiskamer en een grote keuken en op de 1e verdieping een 2 persoons slaapkamer en-siete. Hier is toegang tot een groot zonneterras met een weids uitzicht op de omliggende sinaasappel plantages en bergen. Alles is zeer privé met ruimte en rust. Even volleyballen of een spel op de petanque baan en vervolgens een frisse duik in ons grote zwembad 10x5. Je kunt met een drankje en een tapa relaxen op onze comfortabele ligbedden in de luxe lounge areas. De keus is zon of schaduw. Ook zult je genieten van de zwoele avonden met de sfeervolle verlichting in de tuin. We heten jullie van harte welkom!!

Het Gastenverblijf met authentieke Spaanse elementen is landelijk en privé gelegen, naast de Villa en biedt plaats aan 4 personen en heeft 2 slaapkamers, 1 met masterbed en de andere kamer heeft twee 1-persersoons bedden, een volledig ingerichte keuken, een zitgedeelte met televisie, een eet-gedeelte en een badkamer. Eventueel 1of 2 kinderbedjes zijn erbij te plaatsen. Gebruik van een wasmachine is mogelijk. Het terras heeft heerlijk comfortabele ligbedden.

Het geheel bevindt zich op nog geen10 minuten rijden afstand van het Spaanse havenstadje Denia. Vooral in de weekenden is het hier gezellig druk. Met de heerlijke temperatuur vermaakt iedereen zich hier buiten op de terrasjes en bij de vele gezellige restaurants, bars en wekelijkse markten. Hier kan je nog genieten van een ontbijtje van €3,75 en een 3 gangen menu vanaf €9,00!!

Vliegen kun je op de luchthavens, Valencia en Alicante, wat op nog geen uurtje rijden van ons huis ligt.
Kijk op onze website voor meer foto's, prijzen en/of informatie.

We heten jullie graag van harte welkom, Maria en Robert.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 12
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving