Manoir Bonpassage

1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon
  • Aantal personen : 4
  • Bed Breakfast

Beschrijving

Lees complete beschrijving

In het hart van de Bourgogne ligt een charmant, heuvelachtig gebied tussen de wijnstreek van de Côte d’Or en natuurpark Le Morvan. Op slechts 750 km van Nederland (Utrecht) vindt u Manoir Bonpassage, een kleinschalig charmehotel te midden van een uitgestrekte natuur en schilderachtige Franse dorpjes, die een weldadige rust uitstralen. Het hotel is gevestigd in een manoir uit 1850 en het naastgelegen voormalige ‘Etablissement d’Aviculture Ste Marguerite’ uit 1900, aan de rand van het dorpje Thury. De Nederlandse eigenaren, Karel en Marja Brummer, staan garant voor een persoonlijke en hartelijke ontvangst.

De accommodatie beschikt over 8 tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een badkamer met bad of douche en toilet. Manoir Bonpassage beschikt over een ruime ´séjour´, waar u na een actieve dag kunt uitrusten. Hier of op het terras serveren wij u graag een drankje, van een ´petit café´ tot een ´verre de Bourgogne´.

In ons zonnig gelegen zwembad kunt u een verfrissende duik nemen. En gewoon lekker luieren op een ligbed kan natuurlijk ook.

Op reservering serveren wij in onze knusse eetkamer op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond een menu du jour. In de zomermaanden kan er bij mooi weer tot laat op het terras gedineerd worden.

Het glooiende landschap is bijzonder geschikt om wandel- en fietstochten te maken. De wegen zijn rustig en er zijn vele wandel- en fietsroutes uitgezet. Vanuit Manoir Bonpassage lopen plaatselijke wandelroutes door de direkte omgeving. Vlakbij het manoir ligt een meertje met kristalhelder water, waar u kunt vissen (dagkaarten zijn verkrijgbaar in het dorp). Binnen een straal van 25 km is er een ruim aanbod aan sportieve activiteiten, zoals paardrijden, minigolf, deltavliegen en tennis. Golfliefhebbers kunnen terecht bij vier fraaie golfbanen in de regio.

Cultuurhistorisch gezien heeft de Bourgogne veel te bieden. Het wereldberoemde Hôtel Dieu in Beaune is zeker een bezoek waard. In de fraaie, oude binnensteden van Autun en Dijon met hun overdekte markten (les Halles) kunt u heerlijk wandelen. In de omgeving zijn vele kastelen, waarvan sommige te bezichtigen zijn. In diverse historische gebouwen worden regelmatig concerten georganiseerd. En wie van kerken houdt, kan in de omgeving prachtige Romaanse kapelletjes en kerkjes vinden, evenals de schitterende kathedralen van Vézelay en Autun en de abdijen van Cluny en Fontenay.

Lees verder

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar voor dit vakantiehuis