Beschrijving

Onze ruime, gelijkvloerse vakantiewoning in De Morvan is kortgeleden opgeknapt. Door de grote, besloten tuin, waarin u ook uw auto kunt parkeren, uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en/of een hond. Onder de appelboom kunt u heerlijk buiten eten en kinderen en eventuele huisdieren kunnen er veilig spelen.

In het huis vindt u een grote, sfeervolle woonkamer met houtkachel, gratis haardhout, gemakkelijke stoelen en een ruime bank. Er is een flatscreen met Nederlandse zenders, een dvd-speler en een bluetooth-apparaat. De frisse badkamer heeft een ruime wastafel en douche. In de keuken vindt u een groot fornuis met ruime oven, een grote koelkast met diepvriesvak, een afwasmachine, etc.. Naast de keuken bevindt zich een eetkeuken met gashaard, een grote, ronde tafel, een bedbank met onderschuifbed. Er zijn twee grote slaapkamers met tweepersoons bed en ruime kast. Desgewenst kan er een opklapbed en/of een kinderbedje worden bijgeplaatst. In de schuur vindt u naast de voorraad haardhout ook een wasmachine. Er is WIFI in het huis en die verbinding is goed genoeg om te mailen, maar niet voor spelletjes of het bekijken van films.

Voor de beschikbaarheid kunt u inloggen op onze site (www.vakantiehuisindemorvan.com). Op de homepage, helemaal onderaan, onder de foto’s, staat een kalender waarop u kunt zien welke data nog beschikbaar zijn. Wacht niet te lang, want het zou jammer zijn als u naast het net vist. Succes!

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving