Beschrijving

Gelegen in het dorp Hammarstrand, gemeente Ragunda, provincie Jämtland.

Welkom in Vandrarhem Lergodset! Sinds 1 september 2013 runnen wij, Koos en Lieneke, de Vandrarhem, annex B&B in Hammarstrand.

“Lergodset” is van oorsprong een boerderij uit de jaren 1920, waarin zich nu 5 gastenkamers bevinden. Ernaast ligt een bijgebouw, waarin nog 9 gastenkamers zijn. Dit bijgebouw is ook geschikt voor rolstoelgebruikers. In totaal beschikken we over 14 kamers met in totaal 30 bedden.
U heeft de keuze uit 3 kamers met douche en toilet; voor de overige kamers zijn de douches en toiletten op de gang. Alle kamers zijn voorzien van een wastafel.

Zowel in het hoofdgebouw (het gele huis) als in het bijgebouw (het bruine huis) kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer, waar u een boek kunt lezen, spelletjes doen, TV kunt kijken. In het bruine huis staat een poolbiljart, hangt een dartbord en staat een voetbalspel. Buiten zijn o.a. een badmintonveld en een jeux de boulebaan te vinden.

Naast een overnachting serveren wij in het bruine huis een heerlijk Zweeds ontbijtbuffet. Met veel plezier vullen wij de picknickmand voor u. In het gele huis is er een gemeenschappelijke, compleet ingerichte keuken voor de gasten. U kunt op het gehele complex gebruik maken van gratis wifi.

Wilt u ‘s avonds nog nagenieten na b.v. een stevige wandeling, dan kan dat in de houtgestookte sauna.

Aktiviteiten:
Zomers kan er in de omgeving o.a. gekozen worden uit wandelen, fietsen, vissen, kanoën, zorben, museabezoek, het unieke openluchttheater van Dödafallet.
In de winter zijn er mogelijkheden als skiën, langlaufen, ijsvissen, rodelen.

Extra opties zijn:
De verhuur van een 4-persoonscamper in lente, zomer en herfst.
Het gebruik van fietsen.

Wij zijn het gehele jaar geopend. Onze website wordt vernieuwd, maar geeft wel reeds een beeld van Lergodset en haar omgeving.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 30
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving