La Petite Étoile

Code: AD-21840
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen voor één persoon.
  • Max aantal personen : 10
  • Camping

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Ons kleine paradijs ligt in het schitterende heuvellandschap van Somogy in Hongarije. Dichterbij dan u denkt: 1380 km. van Utrecht. Nog onbedorven door massatoerisme doet het lieflijke, groene landschap denken aan de Vendée of de Bourgogne in Frankrijk. De prijzen zullen u echter verbazen! Uit eten is hier nog leuk in de vele heerlijke restaurants. Ook de campingprijzen en uitjes zijn veel goedkoper dan in de “populaire” vakantielanden.

Miklósi bevindt zich op slechts 20 km van het heerlijke water van het Balatonmeer waar het goed toeven is aan prachtige stranden onder bomen en waar u de auto gratis parkeren kunt onder bomen.
Hongarije op zijn best: niet toeristisch, maar het oorspronkelijke dorpsleven zoals het al eeuwen gaat. Door de unieke ligging maakt de camping deel uit van het dorp en veel van de bewoners spelen een rol bij onze arrangementen. Bij ons geen “toeristische attracties”, maar het échte Hongarije kunt u bij ons beleven!

Miklósi is een klein maar zeer gastvrij dorp, waar je in de heuvels rondom heerlijk kunt wandelen, fietsen en op de wijnberg gezellige avonden kunt beleven tijdens onze wijnproeverijen en festivals bij de bewoners van het dorp. Onthaasten is hier mogelijk in optima forma. Maar mocht u willen “toeristen” dan zijn Budapest en Pécs niet te ver weg voor een dagtrip: op respectievelijk één en anderhalf uur rijden. Verder zijn de Thermaalbaden van Igal en Tamasi 20 km van de camping.

We hebben 12 kampeerplaatsen voor tent, caravan (geen dubbel assige) of camper tot ongeveer 7.5 meter, deels met schaduw en in het bos. Tevens zijn er vóór de camping in het voor en naseizoen 2 camper plaatsen voor kort verblijf. Hier kunnen ook grote campers overnachten. Als er geen gebruik wordt gemaakt van onze faciliteiten is er een aangepast tarief op deze plaatsen. Het sanitairgebouw heeft een dames en heren kant met daarin wastafels met warm en koud water, toiletten en douches zónder muntensystemen en met een goede waterdruk waardoor douchen net als thuis ervaren wordt.

Eigenschappen en layout

Eigenschappen

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 10
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar.