Beschrijving

“Kas Mai”. Een karakteristiek ‘kunuku’ huis ligt midden in de schitterende Bonairiaanse natuur. Dit unieke stukje Bonaire, Finca Verde, ligt iets van de weg af, waardoor het landelijke karakter nog eens extra onderstreept wordt. Finca Verde is bekend om z’n rust, privacy en veiligheid.

Wordt wakker met tjilpende en fluitende tropische pracht vogels om je heen. Relax in de uitnodigende hangmat, in de schaduw van volwassen palmbomen, een ijskoude verfrissing onder handbereik. BBQ naast de porch, klaar voor gebruik.

Kas Mai is recent geheel gerenoveerd en voldoet aan de eigentijdse standaard. Van vele moderne gemakken voorzien. Internet, je eigen WIFI, TV met NPO 1, 2 & 3 zodat je ook op vakantie niets hoeft te missen en er is een docking station. De slaapkamer beschikt over een airco installatie en in zowel badkamer als keuken is warm en koud stromend water.

Nathalie zorgt voor Kas Mai als we zelf niet op het eiland zijn en woont vlakbij. Het is voor Nathalie en ons een streven om jouw vakantie tot een succes te maken. Dus als we je ergens mee kunnen helpen, ben je van harte welkom.

Winkels en strand liggen binnen enkele minuten afstand. Wij bieden de mogelijkheid een auto te huren. Een auto is op Bonaire geen overbodige luxe. Het altijd warme klimaat maakt fietsen niet echt het ideale vervoermiddel, de auto ervaar je al snel als makkelijk en erg comfortabel.

Finca Verde en Kas Mai bieden je rust en privacy, je vergeet al snel de drukte van alle dag. Het is de voornaamste reden dat we hier zelf zo graag komen

This is Bonaire… Away from it all !

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving