Beschrijving

Appartementen Haus Buchholz
Het complex bestaat uit 4 appartementen en een woonhuis en bied ruimte aan 1 tot 30 personen.De appartementen variëren in grote van 50 tot 100m² en bieden plaats aan 1 tot 6 personen.Het grote appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en heeft zowel aan de voor als achterzijde balkon. Het appartement wat gelegen is op de begane grond is met uitstek geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.Alle appartementen zijn voorzien van keuken,badkamer,slaapkamer en woon-slaapkamer,merendeel van de appartementen heeft tevens een balkon of loggia,rondom een grote tuin met ligweide, tuinmeubelen en barbeque,ruime parkeer gelegenheid op eigen terrein,fietsen of motoren kunnen gestald worden in de garage.Huisdieren zijn welkom.
Het woonhuis is geschikt voor max. 12 personen en heeft 5 slaapkamers,woonkamer,eetkamer,keuken en bij-keuken,badkamer en serre.Een grote gezelschapsruimte is tevens aanwezig waar men gezellig bij elkaar kan zijn.Het complex bevindt zich in Liesenich een klein dorp in de Hünsruck op 9 km afstand van de Moezel.De omgeving is zeer geliefd bij wandelaars door de aanwezigheid van meer dan 50 km aan goed gemarkeerde wandelpaden,ook fietser en motorrijders weten hun weg hier te vinden.Voor motoren en fietsen is er een ruime stalling,tevens is er voor motorrijders een boodschappenservice in goed overleg. Andere bezigheden,bezoek aan de vele wijndorpen,boottochten over de Moezel,burchten en musea en bezoek aan Cochem en Zell of attractiepark.Liesenich heeft 2 goede restaurants en een dorpspark waar u kunt tennissen en boule-spelen.Prijzen vanaf 120 euro voor een weekend,midweek vanaf 160 euro en een week vanaf 249 euro beschikbaarheid op de website of via de mail!Samenwerkingsverband met Atraveo,Booking.com en Micazu.

Aanbieding

Voor april,mei en juni 1 week voor 299 euro inclusief eindschoonmaak,energie en bedlinnen geldig voor appartement 1,2 en 3
Appartement 4 voor 1 week 499 euro inclusief

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Groepsaccommodatie
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 30
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving