Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties

Beschrijving

Een weekendje weg met vrienden en/of familie. Deze gezellige groepsaccommodatie voor 12 tot 22 personen ligt op het erf van de biologische boerderij van de familie Bomers in de Achterhoek.
Er zijn 6 ruime slaapkamers, 2 douches en 4 toiletten.
Een gezellig terras onder de hooiberg waar u met uw vrienden of familie heerlijk kunt relaxen of kijken naar het spel van de kinderen op de speelweide die er naast ligt.
Lekker wandelen over de nog aanwezige zandwegen naar het naastliggende Natuurgebied de Leemputten. In de zomermaanden kunt u hier ook waterfietsen of met de kinderen spelen met water en zand.
In de zomermaanden kan hier ook met een wat kleinere groep worden geboekt, kijk naar de arrangementen op onze boekingskalender.

Op het erf is de 1e Koeientuin van Nederland gebouwd en als je hier een weekendje weg boekt, kan men tevens dit unieke stal concept bekijken. Luisteren naar het verhaal over onze innovatieve wijze van werken en waarom wij zo werken en leverancier zijn van biologische A2A2 melk.
De groepsaccommodatie Kraanswijk ligt ten noordoosten van Groenlo een vestingstadje in het mooie Achterhoeks landschap van Gelderland tegen de Duitse grens en in het Natuurgebied de Leemputten.
Deze landelijke omgeving is populair bij wandelaars en fietsliefhebbers, maar heeft ook enorm veel mogelijkheden in de directe omgeving voor leuke uitstapjes of activiteiten..

Een heerlijke plek om tot rust te komen of gezellig met elkaar te genieten van een verblijf in onze groepsaccommodatie.
Familie, vriendengroepen of verenigingen voelen zich er direct thuis.
Op basis van zelfverzorging en enigste groep.
Voor wat slechter weer zijn er diverse spellen aanwezig.
Ook bieden we mogelijkheden voor excursies, trainingen en workshops en is het mogelijk de groepsaccommodatie te huren als unieke vergaderlocatie bij Groepsaccommodatie Vakantie Boerderij Kraanswijk.

Opties: Eigen parkeerplaats – TV (kabel/satelliet) – Wi-FI (Draadloos internet)

Kenmerken

Kenmerken

  • Aantal personen (minimum): 16
  • Aantal personen (maximum): 22
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving