Beschrijving

Wij hebben in Aich (Steiermark) in het Ennstal een Gästehaus, deze bestaat uit 10 kamers variërend van 2 personen tot familiekamers. Wij bieden een Bed & Breakfast met een lopend ontbijtbuffet, daarnaast kunt u op basis van zelfbediening u drankjes regelen. De kamers zijn allemaal voorzien van boxsprings en tv`s, waarop u BVN, Duitse en Oostenrijkse zenders kunt ontvangen. Wifi is aanwezig in de eetzaal en in de Stube.
Ons Gästehaus ligt centraal in Oostenrijk, het (ski)gebied waar wij onder vallen is het 4- Berge-Skischaukel(Schladming-Dachstein), bestaande uit Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Reiteralm. Meer dan 120 km pistes en 45 moderne liften zorgen ervoor dat de 4 bergtoppen met elkaar verbonden zijn.

Voor de deur stopt de Skibus(gratis) die u binnen 15 minuten naar het skigebied Hauser Kaibling brengt. In de zomermaanden is er ook voor jong en oud genoeg te beleven, zoals mountainbiken, wandelen, downhillen, golfen, zwemmen, eigenlijk teveel om op te noemen. Vanaf 22 mei t/m 18 oktober krijgt u bij uw verblijf de Sommercard gratis waarmee u bij 100 vakantiebelevenissen gratis entree krijgt en bij nog eens dan 100 vakantiebelevenissen korting. Voor meer informatie kijkt u op www.sommercard.info
Wij hopen u als onze gast te mogen ontvangen.
Gästehaus Zum Steirischen Kuss
Jerry, Else-Marie, Zeth & Jyoti Gunsing
Kurztrum 113
8966 Aich-Assach
Steiermark
Oostenrijk

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 20
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving