Fantázia Tanya

Code: AD-22316
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon
  • Aantal personen : 30
  • Camping

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Gelegen in de Zuidelijke Laagvlakte, midden in Hongarije, ligt Fantázia Tanya. Omzoomd met velden met zonnebloemen en watermeloenen, de ruige poesta op loopafstand en ruisende bossen. De herten en vossen zijn regelmatige gasten op
het terrein. De stilte is bijna voelbaar en de sterrenhemel is prachtig.

Gemoedelijkheid, gezelligheid en persoonlijke aandacht zorgen voor een ontspannen vakantie.

Ons kampeerterrein is 0,6 ha.
8 plaatsen zijn voorzien van 6 Amp. stroom en 4 zonder stroom. Zij liggen in de zonnige open vlakte of in de koele beschutting van de fruitbomen. Doordat het terrein volledig met bomen omheind is, biedt het veel privacy.
Wifi aanwezig.

In het bijgebouw bevindt zich het moderne sanitair. Wij hebben ons bij het ontwerp ervan laten inspireren door de kunstenaar Hundertwasser.

Tijdens de vele zonnige dagen die wij hebben kun je je heerlijk afkoelen in ons zwembad. Het bad is 1.20 m. diep en we hebben hem daarom, voor de veiligheid van onze kleine gasten, omheind met een hekwerk.

Voor de verhuur hebben we een volledig ingerichte caravan voor 2 personen en een trekkershut voor 4 personen.

Onze recreatie caravan is beschikbaar voor jong en oud om lekker in te relaxen of in de schaduw te spelen.

Er zijn diverse fruitbomen op het terrein die zorgen voor de extra dosis vitamine. Een kleine wijngaard met rode- en witte druiven geeft ons ieder jaar voldoende sap voor onze huiswijn. En niet te vergeten de walnoten die wij persen tot, het goud der aarde, de walnoten olie. We verkopen deze olie puur of in de weldadige crème die wij hiervan maken.

Regelmatig organiseren wij gezamenlijke maaltijden. We stoken het kampvuur op voor een lekker potje goulashsoep en maken het ons gezellig aan de grote tafel onder de veranda. Of we trekken erop uit om met de 4×4 terreinwagen de omgeving te verkennen.

Fantázia Tanya is een familiecamping die oog en oor heeft voor de gasten. Voor leuke ideeën staan we altijd open en zullen deze, als het mogelijk is, met plezier ondersteunen.

De omgeving

Het zuidelijke deel van de Grote Laagvlakte is de regio met de meeste zonuren en de hoogste temperaturen. Een paar kilometer bij ons vandaan stroomt de rivier de Tisza. Deze is bij uitstek geschikt voor de hengelaar en watersporter. De uitgestrekte velden en golvende akkers nodigen uit tot lange wandelingen en het ontdekken van de vele vogels.

Szentkirály is een kleine gemeente. Voorzieningen zoals een supermarkt, postkantoor, dokter, apotheek en openbaar vervoer zijn aanwezig.

Kecskemét, op slechts 22 km., is de provinciehoofdstad. De oude cultuur van deze stad is goed bewaard gebleven. Regelmatig worden er leuke festivals georganiseerd. In het moderne winkelcentrum kun je uitgebreid shoppen of lekker rondsnuffelen op de wekelijkse rommelmarkt. Ook is er een grote overdekte markt met ambachtelijke producten uit de regio.

In de directe omgeving bevinden zich diverse thermaalbaden die het gehele jaar open zijn.
Voor een heerlijk ontspannen of genezende vakantie.

Hoe kom je er

Vanuit Kecskemét volg je wegnummer 44 richting Békécsaba. Bij de V-splitsing ga je linksaf richting Tiszakécske/Szentkirály. In het dorp vóór de stoplichten ga je linksaf. Bij de brievenbussen draai je weer linksaf. Blijf deze weg volgen met de bocht mee naar rechts. Uitrijden tot de T-splitsing en dan weer links en met de bocht mee naar rechts. Na 3 kilometer vanaf de stoplichten zie je aan de linkerkant Fantázia Tanya liggen.

Wanneer je van Tiszakécske komt zie je ongeveer
3 kilometer voor je Szentkirály inrijdt een Heilig Kruis. Daar ga je rechtsaf het zandpad op. Blijf deze weg uitrijden tot aan het einde en dan weer met de bocht mee naar rechts. Na 3 kilometer vanaf het Heilig Kruis zie je aan de linkerkant Fantázia Tanya liggen.

GPS
N46°55.26.2 O19°57.13.3 bord aan de hoofdweg
N46°56.33.0 O19°57.13.3 ingang camping

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 30
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar voor dit vakantiehuis