Beschrijving

Het hotel bestaat uit twee huizen.
Het grote huis is gebouwd in Zwitserse chaletstijl en ligt op 1100 meter hoogte in het dorp Waltensburg. Hier zijn ruime meerpersoonskamers met bad/douche en toilet, en de meeste met balkon. De ligging van het grote huis op het hoogste punt van het dorp zorgt voor een indrukwekkend uitzicht aan alle kanten. Vanaf de voorzijde op het zuiden is een prachtig kilometers ver panorama over het Rijndal te zien. De achterzijde kijkt uit op wat ‘s winters ons skigebied is en het iets verder gelegen dorpje Andiast.

Het kleine huis is een huiselijk en rustig gebouw en heeft een heel eigen intieme sfeer. Er zijn knusse één-, twee- en enkele driepersoonskamers met warm en koud stromend water. Toiletten en douches zijn op de korte gangen. Het kleine huis ligt vlak onder het grote huis en is via een klein paadje eenvoudig te bereiken. Door de ligging op het zuiden geniet men ook hier van het panoramische vrije uitzicht over het Rijndal

In ons hotel viert u een heerlijke wandelvakantie. Bijna iedere dag gaan we met onze wandelbussen erop uit en brengen u naar de mooiste plekken van de omgeving. Na een duidelijk uitleg, gaat u op pad en aan het eind van de wandeling wordt u door ons weer opgehaald. Ook culinair gezien wordt u in de watten gelegd met verse ontbijtbuffetten en een dagelijks wisselend 4-gangen menu met uitgebreid saladebuffet. Het lunchpakket zit al bij de prijs in. Op de begane grond van het hotel vind u de sfeervolle eetzaal en een gezellige huiskamer met piano en goed gevulde boeken- en spelletjeskast.

Omdat de gasten een handje helpen, kunnen we de prijzen laag houden. Vindt u het geen probleem om uw eigen kamer tijdens uw verblijf bij te houden, samen de tafel te dekken, af te ruimen en af en toe te helpen met afdrogen? Dan vindt u in hotel Clarezia betaalbare luxe in een gezellig en gemoedelijk hotel dat gerund wordt door Nederlanders. Gezinnen en alleengaanden hebben het bij ons erg naar hun zin en voor groepen hebben we alle ruimte.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Hotel
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 8
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving