Beschrijving

In het zuidoostelijke puntje van de Corrèze ligt de landelijk gelegen familiecamping met maximaal 10 zeer ruime plaatsen die zowel zon als schaduw kennen. Zoek je een heerlijke vakantieplek voor jou en je gezin waar een ieder van de rust en de ruimte kan genieten, kom dan naar Pébru. Met de speelboom en ons eigen meertje op loopafstand is het vermaak gegarandeerd voor groot en klein. Twee maal per week verwend worden met de heerlijkheden van René Fumée, een pedicure en een masseuse, liggend in de hangmat genieten van een boek of de omgeving verkennen met al die leuke dorpjes/marktjes en kastelen?!
Daarnaast liggen er op het terrein 3 huisjes variërend in formaat, een ingepakte caravan en op enige afstand een Gîte voor 6 personen.

Tot ziens in Pébru

Natuur en omgeving
Pébru is een hameau (gehucht) in de Corrèze met slechts vijf huizen. Als liefhebber van rust, ruimte en natuur is het hier helemaal thuiskomen. Er zijn vele interessante wandelingen te maken, er liggen diverse routes voor je klaar, beginnend vanaf het terrein. Zwemmen of vissen kan in het privémeer van 2500 m². In de Corrèze vind je veeteelt, land- en tuinbouw. Industrie is er nauwelijks en dat zorgt ervoor, in combinatie met de grootse natuur, dat het een heel fijn gebied is om te wonen en vakantie te houden. De Corrèze is een prachtige provincie, onderdeel is van een grotere streek genaamd Limousin. De bijnaam van deze gehele streek is dan ook de groene long van Frankrijk. De hoofdstad van Corrèze is Tulle, een middelgrote stad op zo’n 50 kilometer rijden van Pébru. Goulles ligt op acht kilometer (10 minuten met de auto). Hier is de kruidenier/bakker en kerk. Op de locatie is er een broodservice en zijn er diverse huisgemaakte jams en maaltijden te koop. Sinds enige tijd hebben de verhuurders een extra service voor alle gasten. Twee keer per week komt Renee Fumeé koken: gerookte zalm, worstjes en kip en ook bakt hij zelfgemaakte patat en chips. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, de gemiddelde maaltijd kost €7,50

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving

Afstanden

  • Station: 20 m
  • Winkels: 20 m