Domaine La Mathoniere - Louroux-Bourbonnais

Code: AD-21873
1/1

Prijzen

Prijzen zijn inclusief verplichte toeslagen op basis van één persoon

Flexboeken op aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Aantal personen : 6
  • Vakantiehuis

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Domaine La Mathonière is een kleinschalig vakantie domein gelegen op een terrein van 2 hectare in het hart van de Allier in de Auvergne. Het is gelegen in een heuvellandschap temidden van bossen en landerijen en wordt omzoomd door houtwallen. Het terrein vormt een glooiend veld met in het midden een grote oude eik en een prachtig uitzicht over de streek.

Op ons terrein hebben wij 3 gites, 6 safaritenten en 3 eco-lodge enten.

Domaine La Mathonière ligt aan een landweggetje dat na 100 meter uitloopt in een bospad. Dit bos is een heerlijke plek en ideaal om te wandelen. Door de rustige ligging en omdat er geen doorgaand verkeer is, kunnen kinderen veilig spelen op en rondom La Mathonière.

De kinderen kunnen zich ook prima vermaken op het ruime terrein met speeltoestellen, speelveld of bij onze dieren. Op warme dagen vindt u verkoeling in ons (verwarmd) zwembad van 10 bij 5 meter.

Naast het woonhuis zijn in de voormalige ‘grange’ (hooischuur), 3 gîtes gebouwd. Deze gîtes zijn volledig ingericht met een badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel, een keuken, zithoek, een eethoek en een tuinset. Twee gîtes zijn ingericht voor 5 personen en hebben elk 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De 3e gîte is ingericht voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers.

Alle gîtes hebben een eigen ingang en terras. Terwijl er in de gîte alle rust en ruimte voor jezelf is, kun je op het terrein genieten van het zwembad, de speeltoestellen, speelveld en onze dieren. Dus een goede plek voor het hele gezin, familie en vrienden!

Vacherie
De Vacherie is een leuke en gezellig ingerichte gîte voor 5 personen. Een huiskamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoons bed en een vrolijke kinderkamer met drie bedden.

De Porcherie is een knusse en gezellig ingerichte gîte voor 5 personen. Een huiskamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoons bed en een vrolijke kinderkamer met een stapelbed en een los 1-persoons bed.

De Bergerie is een ruime en gezellig ingerichte gîte voor 6 personen met een grote woonkeuken, huiskamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven zijn er twee 2-persoons slaapkamers en een knusse 2-persoons bedstede.

Heeft u geen zin om te koken, wij verwennen u graag! Wij serveren ontbijt en diner. Wij maken ‘s avonds ook regelmatig een gezellig kampvuur. Een plek om weg te dromen met een glaasje wijn of prosecco of om overheerlijke marshmellows te maken. Dit alles onder de prachtige sterrenhemel, luisterend naar de nachtelijke geluiden. Alle ingrediënten om volop te genieten van uw welverdiende vakantie!

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 2
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.