Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties

Domaine La Mathoniere

Code: AD-21872
1/1
  • Aantal personen : 6
  • Camping

Beschrijving

Lees complete beschrijving

Domaine La Mathonière is een kleinschalig vakantie domein gelegen op een terrein van 2 hectare in het hart van de Allier in de Auvergne. Het is gelegen in een heuvellandschap temidden van bossen en landerijen en wordt omzoomd door houtwallen. Het terrein vormt een glooiend veld met in het midden een grote oude eik en een prachtig uitzicht over de streek.

Rust en stilte kenmerken het terrein. Geen scherpe geluiden van het drukke stadsleven, maar een achtergrondkoor van onze lokale bewoners zoals sprinkhanen en krekels, het kwaken van kikkers en de vele geluiden van de zang- en roofvogels.

Domaine La Mathonière ligt aan een landweggetje dat na 100 meter uitloopt in een bospad. Dit bos is een heerlijke plek en ideaal om te wandelen. Door de rustige ligging en omdat er geen doorgaand verkeer is, kunnen kinderen veilig spelen op en rondom La Mathonière.

De kinderen kunnen zich ook prima vermaken op het ruime terrein met speeltoestellen, speelveld of bij onze dieren. Op warme dagen vindt u verkoeling in ons (verwarmd) zwembad van 10 bij 5 meter.

Heeft u geen zin om te koken, wij verwennen u graag! Wij serveren ontbijt en diner. Wij maken ‘s avonds ook regelmatig een gezellig kampvuur. Een plek om weg te dromen met een glaasje wijn of prosecco of om overheerlijke marshmellows te maken. Dit alles onder de prachtige sterrenhemel, luisterend naar de nachtelijke geluiden. Alle ingrediënten om volop te genieten van uw welverdiende vakantie!

Op ons ruime terrein van 2 hectare hebben wij naast safari lodge tenten ook een aantal ruime kampeerplaatsen ingericht. Deze plaatsen zijn geschikt voor gasten met eigen tent, caravan, vouwwagen of camper en zijn allemaal voorzien van stroom.

Het sanitair gebouw biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van onze douches, toiletten en wastafels. De wasmachine kunt u tegen vergoeding gebruiken.

Op het terrein kunt u genieten van het zwembad, het speelveld, de speeltoestellen en de dieren.

Eigenschappen en layout

Huiseigenschappen

  • Type accommodatie: Camping
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00
Bekijk alle informatie

Kaart & omgeving

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen beschikbaar

We hebben minimaal 1 beoordeling nodig voordat we een beoordelingsscore kunnen berekenen. Als u uw verblijf boekt en beoordeelt, kunt u helpen onze target te halen.