Beschrijving

Domaine Bigno Garrigo bevindt zich in de prachtige Hérault regio van de Languedoc Roussillon in Zuid Frankrijk. Dit voormalig ‘wijnpakhuis’ ligt op een terrein van ongeveer 1.2 hectare land. Het terrein bestaat uit kleurrijke tuingedeeltes, een olijfboomgaard en een groot gedeelte ‘garrigue’ met wilde kruiden en een variëteit aan flora en fauna. Op enkele meters van uw appartement ligt het 50m2 zwembad.

Al onze appartementen zijn voorzien van een keuken en barbecue en beschikken over een eigen terras of balkon.

Maar natuurlijk hoeft u niet altijd te koken en kunt u samen met de andere gasten genieten van de wekelijkse barbecue en table d’hôtes avonden.

Hier is het genieten met een goed glas wijn (of twee!) op uw terras of balkon, kijkend over de wijngaarden gelegen in de prachtig groene vallei. Op korte afstand liggen de wandel- en fietspaden dwars door wijn- en heuvellandschap.

Een korte autorit brengt u naar de uitgestrekte, brede Mediterraanse zandstranden of in de Montagne Noire. Als u meer van historische stadjes en locale markten houdt dan zijn Minerve, Olargue, Roquebrun, Pézenas en het indrukwekkende Carcassonne niet ver van ons vandaan.

Voor de wijnliefhebbers zijn wij gesitueerd in het hart van het St Chinian wijngebied met Faugeras en diverse andere AOC gebieden in de buurt. Daarbij is er een fantastisch aanbod van lokale restaurants en vindt u in de buurt tennisbanen, kunt u paardrijden, kanoën op de rivier de Orb, riviervissen en golfen op de prachtige golfbanen.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 10
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving