Beschrijving

Je kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kan je zelfs een glimpje van de zee waarnemen.Een bochtige weg brengt u naar de boerderij ” De Gelukkige Ezels”, die volledig ecologisch is herbouwd en voorzien is van alle moderne comfort (zie de pagina links onder contact voor de foto reportage). Hier bieden wij twee appartementen aan ( Fontana en Fornellino ). Verder bevinden zich op circa 200 meter twee volledig ingerichte safaritenten ( Timo en Benjamino ) en in het nog iets verder gelegen bos een lodge ( Acacia ), ook deze kompleet ingericht. Ieder onderkomen heeft tevens de beschikking over een barbeque.

De boerderij ”Gli Asini Felici” ( De Gelukkige Ezels ) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bossen tegen de uitlopers van de Apennijnen op circa 450 meter hoogte met een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano ( provincie van Pistoia ).Je kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kan je zelfs een glimpje van de zee waarnemen.Een bochtige weg brengt u naar de boerderij ” De Gelukkige Ezels”, die volledig ecologisch is herbouwd en voorzien is van alle moderne comfort (zie de pagina links onder contact voor de foto reportage). Hier bieden wij twee appartementen aan ( Fontana en Fornellino ). Verder bevinden zich op circa 200 meter twee volledig ingerichte safaritenten ( Timo en Benjamino ) en in het nog iets verder gelegen bos een lodge ( Acacia ), ook deze kompleet ingericht. Ieder onderkomen heeft tevens de beschikking over een barbeque.

U moet wel van dieren houden, want we hebben honden en katten, kippen en twee ezels, die ‘s nachts nog wel eens kunnen balken. Verder kunt u zelf ook uw hond(en) (max. 2) meenemen, mits ze natuurlijk sociaal zijn met de andere dieren. De tenten zijn omheind en kunnen voorzien worden van een hondenhok. Wel bij reservering even melden.

Het landschap van Toscane is zeer geschikt voor prachtige wandelingen, de stadjes en dorpen zijn soms ware openluchtmuseumpjes. Vooral buiten het hoog seizoen zult u niet veel toeristen tegen komen en zal het door de lagere temperatuur heel wat aangenamer zijn. Het is natuurlijk heerlijk er zelf lekker op uit te gaan maar indien gewenst kunt u ook kiezen voor begeleide wandelingen. Dit graag wel van te voren aan geven. Ook kunt u in overleg een van de Ezels mee nemen om uw bagage te dragen of mocht u met kleine kinderen komen kunnen deze na lang wandelen even op de rug mee rijden.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Huurtent
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving