Beschrijving

Het appartement nº 58 in blok 1, is volledig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard. Het heeft twee ruime slaapkamers, een badkamer met een wasmachine en een aparte keuken.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, op slechts 7 steenworp afstand van de lift, maar als je niet wilt dat de lift te gebruiken zijn er 16 trappen te beklimmen. In de woonkamer komen eetkamer is er een flatscreen-tv met USB-aansluiting en met een brede selectie van internationale tv- en radiozenders.

Zoals in alle andere appartementen Nutter’s is er gratis WiFi, haardroger, strijkijzer en strijkplank en alle keukengerei die u zou willen. Er is een airconditioning in de woonkamer en in de grote slaapkamer, en er is een ventilator in de tweede slaapkamer.
Vanuit de woonkamer is er een klein terras van waaruit u kunt een deel van het winkelgebied van Calle Huertos en de Calle Frigiliana te zien. De zon is op het terras van rond het middaguur tot tot laat in de middag.

Het zwembad is het hele jaar open, en er is ook een splash zwembad voor de kinderen. U kunt de hele dag en elke dag zonnen op het grasveld rond het zwembad.

De locatie is ideaal: op de Noord-Zuid-as van het appartement is in het midden van de winkelstraat Calle Huertos en tussen de appartementen CASA CHARLOTTE and CARABEO 2000, en op de Oost-West-verbinding is tussen het Hotel Parador en het Hotel Princess. Het Balcon de Europa is slechts een korte wandeling van 500-600 m.
Er is een bakker, een supermarkt, een schoenenwinkel en ten minste een dozijn restaurants in Calle Huertos of in de omliggende straten van de Calle Frigiliana en Calle San Pedro. Carabeillo en Carabeo stranden liggen op slechts 150 meter afstand en de beroemde en drukke BURRIANA strand is niet meer dan 250 m- 300 m.
Het Coronado gebouw is gemakkelijk te vinden. – Als u met de auto vanaf de hoofdweg u de Calle Rodriguez Acosta nemen totdat je bij de fontein, waar u rechtsaf de Calle Huertos komen. De ingang van de appartementen is aan de rechterkant net voor de kruising met Calle Frigiliana (net naast een restaurant).
– Komt u met de bus de makkelijkste manier is om Oosten lopen vanaf de bushalte, naar aanleiding van de hoofdweg Avda de Pescia tot u het tankstation te bereiken. Steek de weg, op weg naar de kiosk, en sla rechtsaf naar Calle Ruperto Anduez. Aan het einde van die straat waar u zich naar de achterkant van Edificio CORONADO. Sla rechtsaf en direct daarna linksaf de Calle Frigiliana. Wanneer u het kruispunt met de Calle Huertos bereiken slaat u linksaf, en de ingang van het Coronado appartementen ligt op slechts 8 meter verder, aan de linkerkant.

  • Betalen per bank
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Appartement
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 4
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving