Beschrijving

In Casa de Verão ontvangen landgenoten jullie voor een vakantie in het authentieke Portugal.

Casa de Verão bevindt zich aan de voet van het 2.000 m hoge Serra da Estrela Nationaal Park. Het domein is 1 ha groot en heeft een tropische tuin met wandelpaadjes. De gasten verblijven in één van de zes smaakvol ingerichte kamers, voorzien van het nodige comfort en van een privé-terras met zicht op de bergen en de omliggende dorpjes. Elke kamer heeft een eigen ruime badkamer met douche.

Een zwembad met overdekte patio, zonneterras, badmintonveld, petanquebaan, pingpongtafel en dartsbord vervolmaken het comfort voor de gasten. Uiteraard kun je ‘s avonds dineren in de B&B en staat ‘s morgens een gevarieerd ontbijtbuffet klaar in de gezamenlijke ontbijtruimte. In de bar kun je doorlopend ijsjes, plaatselijke wijnen, bier en allerlei versnaperingen verkrijgen. Regelmatig is een BBQ-avond, een gourmetavond of een thema-avond gepland met Portugese muziek, wijnen en gerechten.

Casa de Verão is een ideaal vertrekpunt om het authentieke Portugal te ontdekken met zijn Romeinse en middeleeuwse plaatsen, rivieren, watervallen en het hooggebergte in het prachtige natuurreservaat. Bezoek ook de historische stad Coimbra. Maar ook wie het meer actief wil, zal zich hier kunnen uitleven. Wat dacht je b.v. van een initiatie kayak, bergbeklimmen of een jeepsafari?

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Bed Breakfast
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 19
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Aantal badkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 25 m2
  • Oppervlakte kavel: 10000 m2
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving

Bijzonderheden

Onze plek onder de zon bevindt zich aan de voet van de 2000 m hoge Serra da Estrela Nationaal Park, waar je verblijft in Charme b & b Casa de Verao. 
Het domein van 1 ha heeft een tropische tuin met wandelpaadjes. 
De 4 ruime kamers zijn voorzien van het nodige comfort en hebben een prive-terras met zicht op de bergen. Na een duik in het zwembad met overdekte patio kan je nagenieten in de ligstoelen op het zonneterras. Er is tevens een badmintonveld, petanquebaan en dartsbord. 
Je kan inschrijven voor een initiatie kayak, bergklimmen of een fietstocht.  Meer op onze website www.casadeverao.com 
De b & b is een uitstekend vertrekpunt om het authentieke Portugal te ontdekken met zijn Romeinse en middeleeuwse plaatsen, rivieren en watervallen en het hooggebergte in het prachtige natuurreservaat met haar groene valleien. 
In de pittoreske dorpen lijkt het of de tijd is blijven stilstaan. Je maakt er kennis met de plaatselijke bevolking. 
De universiteitsstad Coimbra is de bakermat van de Portugese geschiedenis. Daar regeerden de eerste zes koningen. 
Wil je nog meer ideeen? Raadpleeg dan het excursieboek ter plaatse of kijk verder op onze site www.casadeverao.com