Helaas is het op dit moment niet mogelijk dit accommodatie te boeken. Bekijk vergelijkbare accommodaties.

Beschrijving

Casa Vaver

Casa Vaver is een prachtig modern en ruim huis met een grappig torentje. Het huis ligt aan de rand van El Romo op een paar honderd meter hoogte. Het ligt (bijna ) boven aan de berg, aan de weg tussen Colmenar en Comares. Casa Vaver is op de zuidhelling gelegen op een plek waar direct bij zonsopkomst de zon al schijnt. De zon heeft u de hele dag rondom het huis, dus dit huis is zeker geschikt om vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar (en zelfs in de winter!) te bewonen.
Rondom het huis zijn geen zichtbare huizen in de nabijheid en ook de weg ziet of hoort u niet. Onder, boven en direct naast het huis liggen geen huizen, dus u zit er helemaal vrij en u heeft een magnifiek uitzicht richting Comares.
De buitenruimte van het huis is riant te noemen, het huis heeft z’n eigen oprijlaantje en op de (omheinde) voorruimte kunnen wel 10 auto’s geparkeerd worden. Dan nog heeft u alle ruimte rond het huis en rond het zwembad.
​Eigenlijk heet het huis “Vamos a ver” (laten we eens kijken) en dat is eigenlijk wel een goede naam! Als u gaat kijken, dan wordt u zeker overtuigd door de charme en de ligging van dit huis!

Rondom het zwembad ligt een ruim terras waar het heerlijk zonnen is. Natuurlijk staan er voldoende ligstoelen voor u klaar!
Ook aan de kinderen is gedacht: er is speelgoed en er zijn kinderboekjes en kinderfilms in Casa Vaver, En op verzoek een babybed en een kinderstoel, zonder bijbetaling natuurlijk!
Casa Vaver heeft 3 slaapkamers, 2 zeer ruime badkamers (één met een bad en één met een douche), een woonkamer en een half open keuken met een ontbijtbar.
De keuken is voorzien van een grote koelkast met vriesgedeelte, een gasfornuis met oven, een magnetron en een electrische boiler voor het hete water. Natuurlijk heeft u daarnaast de beschikking over een koffiezetapparaat, een citruspers, een broodrooster, een waterkoker en een staafmixer.
Verder zijn er natuurlijk pannen, bestek, servies, glazen e.d. in voldoende mate aanwezig.
In de huiskamer staat een boekenkast met allerlei soorten boeken, zodat u zich niet zult vervelen in uw vakantie.
Ook in de boekenkast staan allerlei gezelschapsspellen van kaarten tot bingo, van risk tot mens erger je niet!
De eettafel biedt plaats aan 6 personen, maar waarschijnlijk eet u de meeste tijd buiten!.
De huiskamer is voornamelijk gelegen in het ronde torentje van het huis, het heeft dus bijna geen rechte muren.
​Er is een open haard en er staat een tv met dvd-speler , een bankstel, 2 fauteuils en een salontafel.
Op de tv kunt u heel veel zenders ontvangen: alle Nederlandse, Belgische, maar ook Duitse, Franse, Engelse en Spaanse zenders.
In de huiskamer staat een boekenkast met allerlei soorten boeken. De dvd’s zijn ook zeer verschillend; er zijn tekenfilms, kinderfilms, romantische films en actiefilms.

Kenmerken

Kenmerken

  • Type accommodatie: Vakantiehuis
  • Aantal personen (minimum): 1
  • Aantal personen (maximum): 6
  • Aantal badkamers: 1
  • Aankomsttijd: 15:00
  • Vertrektijd: 10:00

Kaart & omgeving